Celebrity Infinity ovanifrån i Karibien

Paketresa från Miami till Karibien

27 november – 6 december 2020

I denna paketresan får du uppleva Miami innan du åker på en 5-nätterskryssning till Karibien. Innan ni påbörjar kryssningen bor du mitt i Miamis legendariska South Beach och får utforska stadens berömda sevärdheter. Ni gör också en utflykt till Floridas berömda nationalpark Everglades National Park.

Från Miami går ni ombord det lyxiga fartyget Celebrity Infinity. Under kryssningen stannar fartyget vid Floridas egen tropiska ö Key West innan ni åker vidare till Cozumel i Mexiko. Grönskande Cozumel är en av Karibiens mest populära paradisöar för sina vita stränder och kristallklara, turkosa vatten som är perfekt för snorkling över korallreven. Välkommen ombord till din färdigplanerade paketresa från Miami till Karibien!

Till bokning

Program

Läs mer om resan nedan eller läs hela programmet här (PDF) !

Passa på att kryssa All Inclusive

När du bokar ditt kryssningspaket så får du välja vilken hytt du vill bo i. Om du väljer en utsideshytt med fönster eller balkong så ingår dryckespaketet Classic. Då blir din kryssning All Inclusive.

Flygtider

Resan börjar med ett flyg den 27 november. Det blir flygbyte i Europa innan ni landar i Miami under eftermiddagen, lokal tid. Hemresa är den 5 december från Miami med ett flygbyte i Europa. Vi är åter i Sverige den 6 december på grund av tidsskillnaden.

27 – 30 nov: Miami - Marseilles Hotell

I Miami bor vi på trestjärniga Marseilles Beachfront Hotel på South Beach. Här får uppleva Miamis flärd och färgstarka puls med närhet till allt! Hotellet har ett perfekt läge för att utforska legendariska Miami Beach med endast en kort promenad ner till den palmkantade stranden. Hotellet är omgivet av restauranger, shopping och är nära det historiska Art-Deco distriktet på Ocean Drive. Passa också på att njuta av hotellets cocktailbar och slappna av i hängmattorna vid poolen.

30 nov – 5 dec: Till sjöss med Celebrity Infinity

Vi går ombord det eleganta fartyget Celebrity Infinity och påbörjar kryssningen.

DagDestinationAnkomstAvresa
1Miami, Fl, USA16:00
2Key West, Fl, USA07:0017:00
3Till sjöss----------
4Cozumel, Mexiko07:0018:00
5Till sjöss----------
6Miami, Fl, USA07:00

1 dec: Key West

Key West är Floridas sydligaste punkt. Ön är en del av Florida Keys-öarna som är ett mycket populärt resmål för sitt tropiska väder, vackra miljöer och strandresorter. Förutom sol, bad och roliga vattensporter så har Key West flera sevärda attraktioner och härlig karibisk charm. Utforska den livliga huvudgatan Duval Street, prova karibisk rom och läckra skaldjur och bara njut av vyerna av Floridas egen paradisö.

3 dec: Cozumel

Den mexikanska ön Cozumel är en riktigt härlig ö i Karibien. Ön erbjuder både fantastiska sandstränder, historiska mayaruiner och kulinariska upplevelser inom det karibiska och mexikanska köket. De färgglada korallreven runt Cozumel är en del av de största reven i världen, och här kan du möta simmande sköldpaddor och ovanliga fiskar. Cozumel är ett riktigt semesterparadis vare sig du är sugen på äventyrsaktiviteter eller bara njuta av det turkosa havet från en solstol i skuggan av palmerna. Läs mer om Cozumel här.

5 dec: Miami - Utflykt till Everglades

Väl tillbaka i Miami så väntar en utflykt till Floridas berömda nationalpark Everglades. Everglades är den största subtropiska vildmarken i USA. Ingen resa till Miami är komplett utan en båttur med en Airboat genom träskmarkerna! Ni åker med en svensktalande guide och upplever Everglades spännande natur och rika djurliv. Glöm inte spana efter Everglades mest populära invånare alligatorn, som lever fritt i parken. Har du tur kan du också få se de sävliga manateerna i vattnet.

Efter utflykten blir ni körda till flygplatsen för hemresa.

Priser

  • 20 295 kr per person del i insideshytt
  • 21 295 kr per person i fönsterhytt
  • 23 295 kr per person del i balkonghytt

Följande inkluderas i priset:

  • Flyg tur & retur inkl. incheckat bagage
  • 3 nätter på hotell i Miami
  • 5-nätters kryssning med Celebrity Infinity i vald hyttkategori
  • Under kryssningen ingår dricks, helpension, underhållning, hamnavgifter och skatter
  • Utflykt till Everglades med svensktalande guide och transfer till flygplats

Vid bokning av fönster-eller balkonghytt så ingår även dryckespaketet Classic i din kyssning. Passa på att kryssa All Inclusive!

ESTA tillkommer

Inför resan behöver du själv ansöka och få ett godkänt inresetillstånd till USA, en ESTA. Tillståndet kostar 14 dollar per person. Du ansöker online här https://esta.cbp.dhs.gov/.

Har du frågor om våra paketresor med kryssning? Hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

;