Jamaica

Njut av de kritvita stränderna, god mat och öns vackra natur. Upplev reggaekulturen med den sköna gungande musiken och avslappnande atmosfär. Här står välmående i fokus.

På Jamaica råder total avslappning och öns gräddvita stränder och gröna natur lockar många besökare. Om du söker sol och bad är det här den perfekta platsen för dig. Sväng med till reggaemusiken på avslappnade Jamaica.

Jamaicas nationella fiskebåtar

Jamaica: En fantasiska ö i Karibien med sol och äventyr.

Jamaica är en härlig ö som lockar med Karibiens vita sandstränder, tropisk regnskog och roliga aktiviteter och äventyr. Här finns också några av Karibiens mest exklusiva semester- och spa-anläggningar. Den lilla staden Ocho Rios är en av Jamaicas mest populära turistorter och bjuder på gott om möjligheter och upplevelser för att skapa minnen för livet!

Flicka med jamaicansk reggea mössa

Jamaicas Reggae-kultur

Jamaica är känt för sin reggaemusik och Bob Marley. Jamaicas musik-kultur har ett eget musikaliskt universum och på denna ö spirar nämligen reggae-turismen, och vart du än är så bjuds det på sköna rytmer och härlig energi. Jamaica förknippas även med frihetsrörelsen Rastafari.

Minnesvärda upplevleser på Jamiaica

Jamaicas tropiska stränder

Ocho Rios Bay Beach, en vacker strand beläget i staden. Besök James Bond Beach, där det sägs att Ian Fleming skrev sina berömda böcker.

Blue Hole

En utflykt till Ocho Rios populära vattenfall Blue Hole är något som måste upplevas. Här kan du bada, hoppa från klippor och svinga i djungellianer!

Kulinarisk matresa

Det Jamaicanska köket är fullt av smakrika och välkryddade rätter. Prova några av Karibiens traditionella godsaker och deras unika kaffe.

Värt att veta om kryssningar till Jamaica!

Varför ska man åka på kryssning till Jamaica?
Var ligger kryssningsterminalen på Jamaica?
Vad finns det för sevärdheter, aktiviteter och utflykter på Jamaica?
Vilka stränder finns på Jamaica?
Vad får man inte missa när det gäller mat och dryck på Jamaica?

Hamnar

Hittade