Södra Karibien

I södra Karibien hittar man pärlvita sandstränder, turkost hav, god mat och övärldens säregna och exotiska natur. Här finns utflykter och aktiviteter som passar hela sällskapet.

Paradisstränder med pärlvit sand och turkost vatten, god mat och övärldens säregna och exotiska natur. Njut av palmernas stilla vajande i havsbrisen med semestersanden mellan tårna.

Kryssning till södra Karibien

På en kryssning till södra Karibien är dagarna fulla av äventyr. Upplev av paradisstränder med pärlvit sand och turkost vatten, god mat och övärldens säregna och exotiska natur. Njut av palmernas stilla vajande i havsbrisen med semestersanden mellan tårna. Här finns aktiviteter och utflykter som passar alla åldrar. Se Karibiens oslagbara solnedgångar över havet från en lyxkryssning under stjärnhimlen. På kvällarna väntar förstklassig underhållning och show på fartyget medan ni kryssar till nästa exotiska destination. En kryssning i södra Karibien är något du sent kommer glömma!

Åka på kryssning i södra Karibien

På en kryssning i södra Karibien väntar flera av Västindiens mest omtyckta paradisöar. Du kan förutom de sydligaste karibiska öarna som St Lucia, Grenada och St Maarten åka via Aruba och Barbados. Vissa kryssningar går även via Panamakanalen, en riktigt häftig upplevelse. Kom ihåg att packa dina svalaste semesterkläder för aktiviteter under den karibiska solen!

Avresehamnar

Många av kryssningarna i södra Karibien utgår från Floridas hamnstäder som främst Miami, Fort Lauderdale och Orlando. Kryssningarna är ofta mellan 8-21 dagar långa. Det utgår även kryssningar från San Juan i Puerto Rico och från Babados som är ca en vecka långa. Sök i sökmotorn för att se hela utbudet med kryssningar i Karibien.

Rederier

Karibien är det mest populära kryssningsresmålet, och här finns alla stora rederier representerade. Royal Caribbean, Carnival och Holland America har stora utbud men även MSC, och Norwegian erbjuder kryssningar i området.

Bästa tiden att åka

Södra Karibien är fantastiskt året runt men utbudet är som störst vintertid. På sommarhalvåret används vissa av de större rederiernas kryssningsfartyg till kryssningar i Medelhavet.

Hittade