Honduras Roatán

En populär kryssnings destination med paradisstränder, vackra korallrev och grönskande djungel. Här finns ett stort utbud av roliga aktiviteter och sevärdheter.

Roatán är en karibisk ö som ligger utanför Honduras kust. Ön är den största av tre öar som kallas Bay Islands. Hit går kryssningar på flera rutter i Karibien, och Roatán är ett populär destination för sina paradisstränder med vackra korallrev, grönskande djungel och charmiga atmosfär. En kryssning i Karibiens övärld är en fantastisk upplevelse!

Vackra papegojor i djungeln

Honduras Roatan: En Karibisk paradis-ö

Roatán är en ö känd för paradisstränder och vackra korallrev i det kristallklara vattnet. Upplev romantiska solnedgångar i rosa och gyllene orange över hav och strand. Här finns gemytliga kustbyar, goda shopping möjligheter och livlig karibisk stadspuls. Honduras Roatan bjuder även på ett flertal spännande vattenaktiviteter och djungel upplevelser. En plats för att skapa nya underbara minnen!

Souvenir shop

West End Village

Bohemiska West End Village är en central mötespunkt för turister och här kan du handla souvenirer, boka vattensporter och shoppa. Här kan du även strosa bland trevliga restauranger och hantverksbutiker. På kvällarna spelas livemusik, karaoke och dans i barer och klubbar i området. Vill man shoppa i design och mode så har The Town Center ett flertal butiker.

Minnesvärda upplevelser på Honduras Roatan

Paradisstränder

Ön har gott om fina stränder med turkost vatten och pärlvit sand. Stränderna hittar du i områdena West Bay och West End. West Bay är den längsta sandstranden på ön.

Mesoamerikanska revet

Det stora Mesoamerikanska revet lockar dykare och snorklare världen öven. Förutom färgglada fiskar finns här valhajar, barracudor, delfiner och sköldpaddor.

Roatáns delikatesser

Roatán är ett paradis för dig som gillar goda fiskrätter, grillad hummer, krabba och skaldjur. Prova gärna deras traditionella rätt Baleadas, en wraps fylld med godheter.

Värt att veta om kryssningar till Honduras Roatán

Varför ska man åka på kryssning till Honduras Roatán?
Var finns kryssningsterminalen på Roatán?
Vilka sevärdheter, aktiviteter och utflykter finns på Roatán?
Vilka stränder finns på Roatán?
Vad får man inte missa när det gäller mat och dryck på Roatán?

Hittade

Andra destinationer