St. Martin

St. Martin är den charmiga ön i Karibien som lockar besökare med sina mångsidiga upplevelser och oändliga sträckor av vita sandstränder.

Marknad med lokala produkter på St.Martin i Karibien

St.Martin: En Karibisk oas av charm och mångfald

St. Martin är den charmiga ön i Karibien som lockar besökare med sina mångsidiga upplevelser och oändliga sträckor av vita sandstränder. St.Martin erbjuder en mix av kultur, äventyr och avkoppling där allt är inbäddat i en fantastisk karibisk miljö!
Oavsett om du är ute efter sol och bad, historia eller kulinariska upplevelser finns det gott om val och tillfällen att skapa minnen för livet!

St.Martin är unik genom att vara delad mellan två nationer. Frankrike och Nederländerna delar på St.Martin.

St.Martins dubbla identitet

St.Martin är unik genom att vara delad mellan två nationer, den franska norra sidan som kallas för Saint Martin och den nederländska södra sidan, Sint Maarten. St.Martins dubbla identitet ger ön en fascinerande och kulturell dynamik. Från de franska boulangerierna i Marigot till de nederländska kasinon i Philipsburg. Den här härliga ön erbjuder det bästa av två världar!

Minnesvärda upplevelser på St.Martin

Oändliga stränder

Orient Bay Beach är perfekt för vattensporter, medan Maho Beach ger en unik upplevelse när flygplan landar precis ovanför stranden.

Historiska vingslag

Ett besök till historiska Fort Louis ger en härlig panoramautsikt över Marigot Bay. Fortet bär på en spännande historia och ger en inblick i öns förflutna.

Kulinariska äventyr

Bege dig ut på en smakresa och upptäck varför St.Martin kallas "Gourmet capital of the Caribbean". Här finns utsökta fisk och skaldjursrätter!

Shopping i St.Philipsburg

Huvudstaden Philipsburg erbjuder allt från exklusiva butiker till färgglada marknadsstånd. Se till att köpa med dig några av de lokala konst och hantverkssouvenierna.

Värt att veta om kryssningar till St Martin!

Varför ska man åka på kryssning till St Martin?
Var ligger kryssningsterminalen på St Martin?
Vad finns det för sevärdheter, aktiviteter och utflykter på St Martin?
Vilka stränder finns på St Martin?
Vad bör man inte missa när det gäller shopping, mat och dryck på St Martin?

Hittade

Andra destinationer