Expeditionskryssningar

Det blir alltmer populärt att åka på expeditionskryssningar till avlägsna destinationer som tidigare varit nästintill omöjliga att nå för turister. Expeditionsresor till exempelvis exotiska Galapagosöarna eller till vilda Antarktis lockar resenärer som är intresserade av att komma den orörda naturen och djurlivet nära. Det är ofta lyxrederier som erbjuder expeditionskryssningar ombord på sina mindre expeditionsfartyg, som ger en intim och lyxig upplevelse på dessa avlägsna platser i världen. Expeditionskryssningar har vanligtvis ganska få avgångar om året. Äventyrslystna resenärer kan också åka på expeditionskryssningar till Svalbard, en otrolig upplevelse där du får utforska en sagolik värld av glaciärer, fjordar och ett spännande djurliv.

Antarktis

Vill du åka på en expeditionskryssning till Antarktis? Det är inte svårt att förstå lockelsen med detta vida, orörda landskap. Här finner du informaton om kryssningar till Antarktis!

Läs mer om expeditionskryssningar till Antarktis här!

Svalbard

Mytomspunna Svalbard är midnattssolens och norrskenets land med en vidsträckt vildmark av snö, is och kulturskatter. Det bästa sättet att uppleva Svalbard är på en expeditionskryssning som tar dig till ögruppens höjdpunkter och svårtillgängliga platser.

Läs mer om expeditionskryssningar till Svalbard här!

Galapagosöarna

Det bästa sättet att uppleva Galapagos är på en kryssning mellan de magiska öarna. Från en lyxkryssning får du utforska den unika naturen, det turkosa havet och den färgsprakande kulturen. En kryssning i Galapagosöarna är en perfekt balans av äventyr och avkoppling långt ifrån vardagen!

Läs mer om expeditionskryssningar till Galapagosöarna här!

Grönland

Utforska världens största ö Grönland och åk på äventyr bland glittrande isberg, fjordar och vackra historiska städer. Dessa expeditionskryssningar låter dig uppleva den vilda naturen i de arktiska haven!

Läs mer om expeditionskryssningar till Grönland här!

Hittade