Jorden runt

Varva avkopplande dagar ombord med unika och spännande destinationer runt om i världens alla hörn. På en jorden runt-kryssning finns det tid för avkoppling, maximal njutning och hisnande äventyr som garanterat kommer skapa minnen för livet. Att kryssa jorden runt är en riktig once in a life time-upplevelse!

Jorden runt på 274 dagar med Royal Caribbean

Nu har du chansen att uppleva hela världen tillsammans med Royal Caribbean. Royal Caribbeans jorden runt-kryssning är smidigt uppdelat i 4 segment. Här får du den unika chansen att uppleva världen på djupet, där varje segment tar dig till de allra bästa destinationerna och sevärdheterna runt om i världen. Tillsammans bildar dessa 4 segment och 17 kryssningar den Ultimata Jorden Runt-kryssningen! Välj alla segment för den kompletta jorden runt upplevelsen, eller välj ut de segment eller kryssningar som lockar just dig! Vill du få mer information om jorden runt med Royal Caribbean? Maila oss så berättar vi mer. [email protected]

Jorden runt 2024

Ett litet urval av jorden runt-kryssningar under 2024. Vill du få mer information eller är du intresserad av ett rederi som inte visas här? Vänligen kontakta oss på 0700-34 00 00 eller [email protected] för mer information.

Jorden Runt 2025

Regent Seven Seas World Cruise: 7 januari, 2025

168 nätter med Seven Seas Mariner

Start från Miami vidare genom Karibien till Sydamerika, Stilla Havets makalösa öar, Nya Zeeland och Australien, ett flertal länder i Asien och slutligen till Alaska, USA och återigen Sydamerika.

Se kryssning

Hittade