Celebrity Cruises

  • Restauranger i världsklass
  • Kryssningar med lyx och elegans
  • Erbjuder specialkryssningar

Celebrity Cruises erbjuder kryssningar med modern lyx där servicenivån, underhållningen och restaurangerna är av absolut toppklass. Celebrity Cruises har vunnit ett flertal utmärkelser och deras kryssningar lockar många par och äldre resenärer.

För den som vill klä upp sig något extra anordnas cirka två Formal Nights under en kryssning och då är det kostym, smoking och långklänning som gäller. Celebrity Cruises erbjuder också specialkryssningar med bland annat HBTQ-tema.

Celebrity Cruises 

En kryssning med Celebrity Cruises är något alldeles speciellt. Otaliga tidningar har korat Celebrity Cruises fartyg som havens finaste lyxkryssare. Celebrity har ett stort fokus på personlig service och trendiga matupplevelser, och vänder sig främst till vuxna resenärer om man ser till aktiviteterna som finns ombord. Celebrity riktar sig huvudsakligen till resenärer som vill njuta av livets goda och av riktig vardagslyx. Hos Celebrity värderas traditioner och här kan du få klä upp dig fint till middagen. Rederiet symboliserar modern lyx, elegant design och behagligt inredda utrymmen. Bered dig på en fantastisk semesterupplevelse! 

  • Fokus på god mat och dryck 
  • Kryssningar världen över 
  • Lyx till bra pris 
  • Unika expeditionsrutter 

Vill du veta mer om att kryssa med Celebrity? Maila oss gärna [email protected] eller ring på 0770 220 200

Celebritys enastående kulinariska läckerheter

Ombord på fartygen finns flera restauranger som ingår i kryssningarna, bland annat måltider i den eleganta huvudmatsalen och den luftiga buffetrestaurangen Oceanview Café. Det finns 3-6 specialrestauranger per fartyg som kostar en avgift. De prisvärda specialrestaurangerna får stort utrymme på Celebrity Cruises fartyg med deras största succé Qsine i täten. Det finns även en Pool grill, Steakhouse, Sushicafé, fransk bistro, café och glassbar och mycket mer. Utbudet kan variera mellan fartygen. Totalt i deras flotta erbjuds 45 specialrestauranger.

Det finns även flera charmiga barer och lounger med unika miljöer där du serveras av kunniga sommelierer och bartenders. Celebrity är verkligen rederiet för dig som vill njuta av långa, trevliga middagar på semestern! 

Ytterligare information om att kryssa med Celebrity Cruises

Prisnivå 
Celebritys resenär
Celebritys Destinationer 
Celebrity Cruises med barn 
Expeditionskryssningar med Celebrity Cruises 
Underhållning 
Mat och dryck 
Moderna hytter och sviter 
Celebritys fartyg 
Ombord hos Celebrity Cruises 

Fartyg