St. Lucia

Dramatiskt vacker natur med skogsklädda berg och tropiska stränder. Förutom het sol och bad så har St. Lucia mycket att erbjuda som både snorkling, regnskog, shopping och spännande matupplevelser.

Kryssning till St. Lucia, Karibien

Paradisön St. Lucia (Saint Lucia) är ett populärt stopp på kryssningar i Karibien. Här lockar dramatiskt vacker natur med skogsklädda berg och tropiska stränder. Förutom het sol och bad så har St. Lucia mycket att erbjuda som både snorkling, regnskog, shopping och spännande matupplevelser. Under en kryssning till den omtyckta ön får du uppleva Karibiens riktiga pärlor!

Kryssningar via St. Lucia

Kryssningar i Karibien stannar ofta på ön St. Lucia under sina rutter i övärlden. Kryssningarna utgår vanligtvis från en av Floridas hamnar såsom Miami, Orlando eller Fort Lauderdale. Det går även kryssningar i Karibien som utgår från New York. Under vissa tider på året kan man även åka på kryssning via St. Lucia från lite större karibiska städer, till exempel Bridgetown på Barbados eller San Juan på Puerto Rico. Det finns kryssningar med olika rutter och längd, men de vanligaste varar i 7 dagar. Det finns också rutter som åker i övärlden i närmare två veckor eller upp till en månad. Kryssningar som går via St. Lucia kan också stanna på fantastiska platser i Karibien som Puerto Rico, Antigua, Aruba, Curacao, Princess Cays, Grand Turk och mycket mer.

Värt att veta om kryssningar till St Lucia

Vilka rederier har kryssningar till St. Lucia?
Kryssningsterminalen
Sevärdheter på St. Lucia
Stränder på St. Lucia
Shopping och mat i Castries
Utflykter St. Lucia

Andra destinationer