Kings Wharf, Bermuda

Kings Wharf, Bermuda

Bermuda är en ögrupp i västra Atlanten som bjuder på fantastiska vyer och pärlvita sandstränder. Här finns roliga aktiviteter som passar hela sällskapet.

Bermuda består av ungefär 140 öar och är således en ögrupp i de västra delarna av Atlanten. Hit åker du för att uppleva fantastiska stränder, kristallklart vatten och pärlvit sand. På Bermuda finns en uppsjö av roliga aktiviteter för alla åldrar. Kings Wharf är huvudterminalen dit kryssningsfartygen anländer. Här finns restauranger, butiker och museum.

Bermuda skylt

Kings Wharf, Bermuda: Den populära Karibiska ögruppen

Ögruppen Bermuda är en populär Karibisk destination. Här finns otroligt fina stränder med kristallklart vatten och pärlvit sand. Bermuda bjuder på en uppsjö av roliga aktiviteter för alla åldrar. Här kan du prova att snorkla i korallreven, simma med delfiner, eller ta del av öns rika historia och grönskande natur. Vackra Bermuda är en fantastiskt destination för att skapa nya härliga minnen!

Bermudas trevliga städer

Bermuda har trevliga städer så som Hamilton som är huvudstaden och en gammal stad från den koloniala eran, här finns flera butiker och konstgallerier. I Vackra staden St. George som också har en lång historia kan du strosa bland de fina gamla husen och arkitektur från 1600–1700-talet. Här hittar du flera historiska platser att besöka.

Minnesvärda upplevelser på Kings Wharf, Bermuda

Bermudas vackra stränder

Bermuda har över 30 vackra stränder. En av de mest populära är Horseshoe Bay Beach. Warwick Long Bay är den längsta stranden och perfekt för snorkling.

Tobacco Bay

Till Tobacco Bay kan du åka om du vill bege dig iväg på en snorklings utflykt till kristallklara korallrev och få snorkla över spännande skeppsvrak.

Spännande grottsystem

Utforska öns grottsystem, en mycket populär attraktion i Bermuda. Crystal Caves och Fantasy Caves har lysande, klarblåa undervattenfloder och unika stenformationer.

Värt att veta om kryssningar till Kings Wharf, Bermuda!

Varför ska man åka på kryssning till Kings Wharf?
Var ligger kryssningsterminalen på Kings Wharf?
Vad finns det för sevärdheter, aktiviteter och utflykter i Bermuda?
Vilka stränder bör man besöka i Bermuda?
Vad bör man inte missa när det gäller mat och dryck?

Andra destinationer