Lägg dina reseplaner i våra händer och vi ger dig ett reseförslag med det du önskar och ibland lite till

Visst kan det vara charmigt att själv ”plocka ihop” sin egen resa men riskerna är stora för att du i slutändan blir besviken och att du fått betala onödigt dyrt för ”din resa”. Låt oss hellre göra det tillsammans, vi har avtal med samtliga reseleverantörer så som flygbolag, hotell, rederier, hyrbilsföretag mm.

När du bokar en paketresa via oss så är du skyddad av paketreselagen. Det betyder att du är väl omhändertagen om någonting ändras i din resa. Det kan exempelvis vara ett flyg som ställs in, vilket i sin tur betyder att hela eller delar av researrangemanget behöver ändras. Du kan vara lugn! Inga extra kostnader tillkommer utan vi ser till att din resa blir av så som du tänkt dig. Tillsammans kan vi planera och ge råd utifrån våra egna erfarenheter.

Ett gott råd är att boka när det är möjligt i god tid före avresa. Flygbolag ”släpper” sina bästa priser ca elva månader före avresa. Vårt råd är att planera och förbereda så mycket som möjligt om det går innan avresa för att slippa krångel längs vägen. Lokala transportmedel osv kan vara fullbokade väl på plats, det kan gå timmar innan du hittar ett boende mm.

Vi har satt ihop en lista med punkter som kan vara bra att du funderar över innan du hör av dig till oss, se nedan.

Checklista:

* När på året vill du resa?

* Hur länge kan och vill du vara borta?

* Vill du boka boende – vilken standard?

* Transfer?

* Hyrbil?

* Evenemang (sport, teater, musikal osv.)?

* Marktransport ex. tåg, färja?

Våra resekonsulter har bred erfarenhet av resor runt hela världen – kontakta oss idag så skräddarsyr vi din resa efter dina önskemål.