Flodkryssningar

Med en flodkryssning kommer man närmare både naturen och städerna då de små fartygen lätt tar sig fram till de mindre hamnarna, som de större fartygen inte kan nå. Med ett färre antal passagerare ombord blir stämningen ombord hemtrevlig och gemytlig med exceptionell servicenivå. På en flodkryssning kan man skåda pittoreska städer, medeltida borgar och slott, prunkande vinodlingar som sträcker sig längs flodbäddarna och ett vackert natur- och djurliv, bara några meter bort.

Flodkryssningspaket i samarbete med kryssningar.se och GO Cruising

Ett unikt sätt att se världen

Att åka på kryssning på berömda floder blir alltmer populärt, och det är inte svårt att förstå varför: flodkryssningar har en alldeles särskild magi. Kryssningar längs världens berömda floder är något som lockar allt fler resenärer, och rederier expanderar hela tiden till nya och spännande destinationer. Vare sig du vill kryssa på Europas stilla floder längs medeltidsborgar, vingårdar och imponerande städer, utforska Asiens exotiska och orörda flodlandskap eller Nilens historiska skatter så kommer detta unika resesätt inte lämna dig oberörd. 

När destinationerna och omgivningarna står i fokus

Flodkryssningar passar framförallt resenärer som är kulturintresserade och vill utforska hamnstäder och vackra flodlandskap. Här är destinationerna och omgivningarna i fokus snarare än festliga aktiviteter på fartyget. En flodkryssning är ett fantastiskt sätt att slappna av och se förunderliga miljöer passera i stilla takt. Längs floderna skiftar vyerna hela tiden i ett svårslaget skådespel! Under utflykter i land får du utforska flodbankens byar, magisk landsbygd och unika destinationer runtom i världen. 

Ytterligare information om flodkryssningar

Vilka floder är populärast att kryssa på?
Vad är fördelen med flodkryssningar jämfört med havskryssningar?
Vilka resrutter kan man välja på om man vill åka på en flodkryssning?
Hur fungerar livet ombord en flodkryssning?
Finns det någon underhållning på en flodkryssning?
Jag har hört att det finns flodkryssningar i Asien, stämmer det? 
Jag har hört att det finns flodkryssningar i Egypten, stämmer det? 
Jag har hört att det finns flodkryssningar på Amazonas, stämmer det? 
Jag har hört att det finns flodkryssningar i Afrika, stämmer det? 
Finns det speciella temakryssningar?

Hittade