Nu går det att göra bokningsförfrågningar från steg 2 på Carnival och Princess för bra erbjudande. Inom kort öppnar vi upp för Royal Carribean och Celebrity.
Ett av Royal Caribbeans kryssningsfartyg

Royal Caribbean

Stort utbud av kryssningsdestinationer

En kryssning med Royal Caribbean International kan mycket möjligt bli din drömsemester! Rederiet har de mest spännande och mångsidiga kryssningsfartygen i världen! Vad sägs om skridskoåkning i Karibien? Du kan till och med surfa på övre däck, och detta erbjuds bara när du reser på kryssning med Royal Caribbean International. Utöver Karibien seglar skeppen även till Bahamas, Hawaii, Alaska, Mexiko, Sydamerika och i hela Asien. Även i Europa är Royal Caribbean International representerade. Här finns rutter som kryssar i Nordsjön, Östersjön, Medelhavet och kring Kanarieöarna. Skeppen Cruiser Freedom of the Seas, Liberty of the Seas och Independence of the Seas kommer att ersättas av två nya rekordstora fartyg: The Oasis of the Seas och Allure of the Seas som med sina 2700 hytter för 5.400 gäster är det största kryssningsfartyget i världen.

 

Upptäck Royal Caribbean runt om i världen

I flottan av Royal Caribbean International ingår 22 toppmoderna kryssningsfartyg som kan delas in i sex underkategorier. Oasis-klassen representeras av de två största kryssningsfartygen som för närvarande seglar på världens oceaner. Oasis of the Seas och Allure of the Seas är vardera nästan 360 meter långa och nästan 47 meter breda. På 15 däck erbjuder Royal Caribbean International en mängd olika underhållningsaktiviteter för alla. Alldeles unika är de anlagda grönområdena i "Central Park" och den första amfiteatern till sjöss. En kryssning med Royal Caribbean International kommer att ge dig en oförglömlig semester. Res i världen och upplev det till synes omöjliga på en kryssning med Royal Caribbean International.

Royal Caribbean reser i hela världen

Söder, norr, öster, väster - oavsett vilket väderstreck du vill resa i kan du få din vilja igenom med en kryssning med Royal Caribbean International. Besök Asien med sin mystik, eller res ännu längre och klappa en koala i Australien. Drömmer du om att passera genom Panamakanalen i Sydamerika? På en kryssning med Royal Caribbean International är även detta möjligt. Eller välj den klassiska rutten med transatlantiska resor och res från en hamn i Spanien, Portugal eller King Wharf, Bermuda. Royal Caribbean International tar dig längs de vackraste kusterna i Nordamerika och Kanada. Ge dig ut på däck och bli förtrollad av den fascinerande kustlinjen.

;