George Town, Grand Cayman

Paradisön där livlig och spännande kultur möter härligt strandliv. Utforska staden för suverän shopping och god mat. Upplev de unika och svårslagna solnedgångarna över havet.

Cayman Islands ligger i Karibiska havet strax söder om Kuba. Ögruppen består av tre öar och på den största, Grand Cayman, finns huvudstaden George Town. Grand Cayman är en riktig paradisö där livlig och spännande kultur möter härligt strandliv. Under en kryssning till Grand Cayman får du uppleva det bästa av Karibiens turkosa vatten och palmklädda stränder, grym shopping, otroligt god mat - och såklart, den karibiska övärldens fantastiska solnedgångar över havet.

I Grand Cayman får du uppleva det bästa av Karibiens turkosa vatten, palmklädda stränder, grym shopping, otroligt god mat - och såklart, den karibiska övärldens fantastiska solnedgångar över havet.

Den charmiga staden George Town

George Town, Grand Cayman: En charmig och populär karibisk ö

I Grand Cayman är det till största del de härliga vattenaktiviteterna som lockar turister. Här kan du simma i turkost vatten vid kritvita stränder samtidigt som du kan upptäcka öns kulinariska läckerheter, åka på spännande utflykter och njuta av öns unika shopping. I George Towns smala gator finns mycket att upptäcka bland hantverksbodar och souvenir butiker.

den gröna havssköldpaddan

Många sällsynta arter

Det finns ett dussintals sällsynta djur- och växtarter som bor på Grand Cayman, den gröna havssköldpaddan är en utav dem. Här finns även den mest sällsynta orkidén i världen, Ghost Orchid, en mycket unik och vacker syn att se om du får chansen. 

Minnesvärda upplevelser på George Town, Crand Cayman

Seven Mile Beach

Den milslånga stranden har blivit utsedd till Karibiens bästa strand med sitt härliga korallfärgade sand. Här kan du njuta av sol och bad.

Starfish Point

Till Starfish Point kan du åka för att se sjöstjärnor i det klara vattnet. Men var försiktigt när du kliver i vattnet så du inte trampar på dem.

Snorkling och dykning

Snorkling och dykning är populärt på Grand Cayman. Utanför ön finns snorkling platser över förlista skeppsvrak. I Stingray city kan du få uppleva stingrockor på nära håll.

Värt att veta om kryssningar till George Town och Grand Cayman!

Varför ska man åka på kryssning till Cayman Islands?
Var finns kryssningsterminalen i George Town?
Vad finns det för sevärdheter, aktiviteter och utflykter i George Town och på Cayman Islands?
Vilka stränder finns på Grand Cayman?
Vad bör man inte missa när det gäller mat och dryck på Grand Cayman?

Hittade

Andra destinationer