Ny sökmoter är nu lanserad! Prova att söka i sökrutan.
En kryssning till Karibiens med kristallklart vatten

Kryssningar i Karibien och Västindien

Karibien är definitionen av paradiset: kritvita stränder, kristallklart vatten och vajande palmer i en ljummen bris. Under en Karibienkryssning får du gå i land på Västindiens vackraste platser och utforska den karibiska övärldens natur och livfulla kultur. Mellan öarna reser du på ett lyxigt kryssningsfartyg med maximal komfort, god mat och många roliga aktiviteter. En kryssning i Karibien är en oförglömlig upplevelse för alla sinnen!

Paketresa med kryssning: Miami till Karibien

Nu kan du boka en av våra färdiga paketresor med kryssning i Karibien! Kryssa från Miami till Cozumel med Celebrity Cruises. Flyg, hotell, 5-nätters kryssning och transfer ingår. Det anordnas utflykt med svensktalande guide. Paketresorna har begränsat antal platser! Läs mer om paketresa med kryssning till Karibien.

Åka på kryssning i Karibien

Florida är den vanligaste utgångsdestinationen när du ska åka på kryssning i Karibien, eller Västindien som det även kallas. Det finns kryssningar som varar några dagar eller flera veckor. Var sig du är ute efter en kryssning med barn, en partykryssning eller en romantisk kryssningsemester, så det är lätt att hitta något som passar alla. Ta del av Karibiens underbara soluppgångar och upplev fantastiska kvällar och nätter fyllda av härlig puls. Mellan destinationerna kan du välja att bara koppla av på det lyxiga kryssningsfartyget eller att delta i någon av våra många aktiviteter. Njut av det stora utbudet av utflykter med öarnas unika natur, karibiska städer och spännande kulinariska upplevelser.

Populära destinationer i Karibien

Karibien-karta

Östra Karibien

Östra Karibien har vidsträckta badstränder, glittrande turkosa hav och strålande solsken varje dag. När du väljer en kryssning i östra Karibien besöker du mängder av paradisöar så som Bahamas, St Maarten och St Thomas. Möt underbara människor och få en inblick i den unika kulturen som präglar befolkningen i Karibien.

Västra Karibien

I västra Karibien får du chansen att se några av de vackraste platserna under en enda resa. Haiti, Panama, Mexiko, Bahamas, Jamaica, Cayman Islands med flera. Njut av ditt livs resa med oförglömliga intryck, vita stränder med palmer och bad i varma hav och massor av sol.

Södra Karibien

Södra Karibien består i huvudsak av underbara paradisöar från Anquilla i norr till Grenada i söder. Mellan dessa två öar ligger bland annat Antigua och Barbuda, Martinique, St Lucia och Barbados.

Rederier

I Karibien finns nästan alla kryssningsrederier representerade. Några av de mest populära är bland annat Royal Caribbean, Carnival, MSC och Disney Cruises. Rederierna kan skilja sig åt i aktiviteter och teman, så det är bra att läsa våra tips om du exempelvis vill ha en familjekryssning eller en klassisk partykryssning. Här finns något för alla!

Tips för kryssning i Karibien

Det finns många Karibienkryssningar att välja mellan och det kan ibland verka klurigt att välja destination, rederi och fartyg. Utanför själva kryssningen kan det behöva bokas hotell och flyg. Men med bra information är det lätt att utgå från dina önskemål och hitta rätt. Vi har samlat tips, råd och saker att tänka på innan du bokar en kryssning. Se våra tips för att åka på kryssning här.

Såhär hittar du en kryssning i Karibien

För att hitta prisvärda kryssningar så är det bra att jämföra bolagen och deras kryssningar. Det gör du smidigt genom att söka i vår sökmotor ovan och får förslag på alla Karibienkryssningar. Här kan du jämföra för att hitta rätt för dig. När du har valt all information så kan du enkelt gå vidare för att boka, om du vill det.

Sista Minuten kryssning till Karibien

Ett av de bästa sätten att hitta en billig Karibienkryssning är att leta efter en Sista Minuten kryssning och andra riktigt bra erbjudanden. De erbjuds vissa perioder på året, och Karibien är ett av de vanligaste områdena för att lyckas hitta en Sista minuten-kryssning. Bland annat så har det populära rederiet Royal Caribbean ibland bra erbjudanden. Läs tips för att hitta en Sista minuten kryssning till Karibien här.

Vanliga frågor och svar

Kan man som gravid åka på kryssning i Karibien? Hur är klimatet i Karibien? Hur funkar det med maten ombord på skeppet? Vad kan du förvänta dig för faciliteter? Se alla vanliga frågor och svar om att boka kryssning under Allt inför resan.

;