En kryssning till Karibiens med kristallklart vatten

Kryssningar i Karibien

För många är Karibien definitionen av paradiset; kritvita stränder, kristallklart vatten och vajande palmer. Detta är också ett perfekt område att utforska från ett kryssningsfartyg då man når många olika öar och områden på kort tid med maximal komfort. Kombinera gärna semestern i Florida med en kryssning i Karibien.

Kryssning i Karibien med sagolika vyer

Florida är den vanligaste utgångsdestinationen när du ska på kryssning i Karibien. Bege dig iväg på en oförglömlig resa och upplev Västindien. Ta del av underbara soluppgångar i en paradismiljö och upplev fantastiska kvällar och nätter fyllda av härlig puls. Mellan destinationerna kan du välja att bara koppla av på det lyxiga kryssningsfartyget eller att delta i någon av våra många aktiviteter. Utbudet är stort av underbara utflykter där du förundras över exotiska djur, kritvita stränder och kulinariska upplevelser. En kryssning i Karibien innehåller allt detta och mycket mer.

Östra Karibien

Östra Karibien har oändliga vita stränder, lysande turkosa hav och strålande solsken varje dag. När du väljer en kryssning i östra Karibien besöker du mängder av paradisöar så som Bahamas, St Maarten och St Thomas. Blanda exotiska lyxupplevelser med jordnära pittoreska samhällen i paradismiljöer. Utforska Karibiens östra region och förundras över att platser som dessa kan finnas på jorden. Möt underbara människor och få en inblick i den fantastiska kultur som präglar befolkningen i Karibien.

Västra Karibien

I västra Karibien får du chansen att se några av de vackraste platserna under en enda resa. Haiti, Panama, Mexiko, Bahamas, Jamaica, Caymen Islands med flera. Det som låter som en dröm kan bli en underbar och oförglömlig semester för dig. Njut av ditt livs resa med oförglömliga intryck, vita stränder med palmer och bad i varma hav och massor av sol.

Södra Karibien

Södra Karibien består i huvudsak av underbara paradisöar från Anquilla i norr till Grenada i söder. Mellan dessa två öar ligger bland annat Antigua och Barbuda, Martinique, St Lucia och Barbados.

Låt oss förverkliga din drömsemester och unna dig själv en kryssning som du aldrig kommer att glömma.

Rederier

I Karibien finns nästan alla kryssningsrederier representerade. Här finns något för alla!
;