Ny sökmoter är nu lanserad! Prova att söka i sökrutan.

Kryssning från Köpenhamn

En kryssning från Köpenhamn är ett perfekt semesteralternativ om du vill slippa åka så långt till avresehamnen. Det finns ett stort utbud på kryssningar från Köpenhamn runtom i Europa, Östersjön och ner till medelhavet. Ett tips är att kombinera kryssningen med en storstadsweekend för det bästa av två världar.

Det finns även kryssningar som avgår från Köpenhamn och slutar i Stockholm. Under en kryssning får du se flera länder under samma resa, och det finns massor med aktiviteter ombord på fartyget medan ni åker till nästa destination – ett svårslaget sätt att resa!

Destinationer från Köpenhamn

Det finns kryssningar från Köpenhamn till en mängd olika destinationer. Det finns både rundresor (som går tillbaka till Köpenhamn) eller kryssningar som avslutas på en annan ort, vanligtvis i en annan av de vanliga hamnstäderna i Europa. Vare sig du är ute efter vacker natur eller att glida fram längs Europas historiska städer med mycket puls, så finns det en kryssning för dig. Från Köpenhamn går kryssningarna runtom i Östersjön, Nordsjön och längs den vackra norska kusten. Det går även kryssningar ner till södra Europa, samt över atlanten mellan Köpenhamn och USA. Kryssningarna tar vanligtvis en eller två veckor, men det finns även rutter som varar i uppemot 3 veckor. Rutterna, rederierna och destinationerna kan variera med säsongen. Du kan se och boka alla kryssningar i sökmotorn här på sidan. När du bokar hos oss får du alltid marknadens bästa pris.

Rederier

Från Köpenhamn åker flera stora och välkända kryssningsrederier. Här kan du åka på kryssning med exempelvis Royal Caribbean, MSC Cruises, Costa Cruises, Azamara, Disney Cruises, Norwegian medflera. Läs mer här om de olika kryssningsrederierna.

Kryssningsterminaler i Köpenhamn

Köpenhamn har i dagsläget 3 kryssningsterminaler. Oceankajen (Ocean Qay) i Nordhavn är primär kryssningshamn för stora fartyg. De andra två terminalerna heter Langelinie Pier och Nordre Toldbod Terminal, och tar emot mindre kryssningsfartyg och yachter.

Kryssning från Köpenhamn i Östersjön

Från Köpenhamn kan du åka på kryssning till destinationer runtom i norra Europa. Det är populärt att besöka resmål runt Östersjön som Tallinn, Helsingfors, St. Petersburg, Gdansk och Tysklands kuststäder. Kryssningarna kan också gå via Stockholm.

Från Köpenhamn till norska kusten

Från Köpenhamn kan du också åka på kryssning till Norges vackra kust och fjordar. Besök magiska Geiranger, Ålesund, Bergen, Stavanger, Tromsö, och Haugesund och förundras över det fantastiska landskapet. Kryssningarna till Norge tar vanligtvis ca 7-14 dagar beroende på om det är en rundresa. Längs norska kusten kryssar bland annat rederierna Royal Caribbean, Seabourn, MSC Cruises och Costa Cruises.

Köpenhamn till Island

Åk på kryssning från Köpenhamn till sagolika Island! Det finns flera olika rutter som går via Island, där du bland annat kan besöka Reykjavik och halvön Isafjordur. Kryssningarna som går via Island kan avslutas i Storbritannien om de inte slutar i Reykjavik.

Köpenhamn till Storbritannien

Flera längre kryssningar som går från Köpenhamn till Island går även till England, Skottland och Irland. Dessa rutter är ofta perfekta om du är ute efter en mix av spännande historia, natur och vackra städer. Det finns också kryssningar som kombinerar Norge, Island och Storbritannien.

Köpenhamn till Grönland

Om du är ute efter något alldeles särskilt kan du åka på kryssning från Köpenhamn till Grönland och Island. Det finns rutter som går via Storbritannien, Norge, Island, Grönland och avslutas i Reykjavik.

Köpenhamn till södra Europa

På kryssning från Köpenhamn kan du ta dig till varmare breddgrader! Kryssa hela vägen ner till medelhavet. Det går flera kryssningar från Köpenhamn söderut ner mot Frankrike, Spanien och Portugal. Kryssningen avslutas vanligtvis i Barcelona eller Tarragona i Spanien, eller i italienska Savona och Genoa vid härliga Medelhavet. Rederierna Royal Caribbean, Costa Cruises och MSC Cruises erbjuder kryssningar som går från Köpenhamn till medelhavet. Rutten kan ta ca 11-14 dagar.

Från Köpenhamn till New York

Om du vill vara med om en riktigt unik resa så ska du åka på kryssning från Köpenhamn till New York! Kryssningar över Atlanten går ofta under säsonger när fartyg ska förflyttas, och då går det ibland att hitta riktigt bra erbjudanden. Kryssningen från Köpenhamn till USA tar ca två veckor och går via bland annat Irland och Kanada.

Hitta kryssning från Köpenhamn

På kryssningar.se hittar du fantastiska kryssningar från Köpenhamn till marknadens bästa pris. Sök enklast i sökmotorn genom att kryssa i Destination: Europa, önskad tid och därefter Avresehamn: Köpenhamn. Sedan får du smidigt en överblick över utbudet på prisvärda kryssningar från Köpenhamn! Du kan även kryssa i önskade platser att besöka under resans gång. Om du vill ha hjälp att boka en kryssning så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Jämför kryssningar för bästa pris

Sök efter din drömkryssning i sökmotorn och se alla sista minuten-kryssningar och erbjudanden. När du jämför kryssningar hittar du bäst pris på billiga kryssningar till fantastiska destinationer i hela världen, hos de mest populära rederierna. Ibland är en kryssning extra billig hos oss, så glöm inte att alltid jämföra med oss. En kryssning är en underbar upplevelse som du aldrig kommer glömma!

Att åka på kryssning

En kryssning innebär nya platser varje dag. Res till nästa destination medan du sover, äter middag eller bara njuter i solstolen på öppet hav. Under en kryssning får du en chans att gå i land på flera av världens vackraste platser. De stora fördelarna är valmöjligheten och bekvämligheten. Välj mellan att bara koppla av i bubbelpoolen eller delta i några av de otaliga aktiviteter som erbjuds ombord. Utforska hamnstoppen med guide eller på egen hand. Det finns prisvärda kryssningar för alla åldrar och intressen!

;