Costa Cruises

  • Färgglada kryssningar med livlig underhållning
  • Kryssningar för stora och små
  • Temakvällar

Costa Cruises är ett italienskt rederi och stämningen ombord är livfull och färgglad. På en kryssning med Costa Cruises väntar mängder av underhållning med shower, tävlingar, dansklasser och mycket mer. Rederiet anordnar också ett flertal temakvällar med bland annat maskerad och "white night".

Costa Cruises kryssningar passar den som vill njuta av fart och fläkt med många olika aktiviteter. Rutterna går för de mesta kring Medelhavet med det finns även rutter i Karibien och till Dubai.

Åk på kryssning med Costa Cruises! Det italienska rederiet Costa Cruises är ett av det största i Europa. Med Costa väntar fantastiska destinationer och aktiviteter ombord på de vackra fartygen. Många av Costas kryssningar innebär en rolig och bekväm sol-och badsemester som passar allas önskemål.

  • Perfekt för solsemester
  • Prisvärt
  • Passar alla åldrar
  • Vackra miljöer i italiensk stil

Destinationer

Som ett europeiskt rederi erbjuder Costa många kryssningar i medelhavet. Costa har också ett stort utbud av kryssningar i populära Karibien, Indiska Oceanen, Sydamerika, Asien, och längre världskryssningar och unika kryssningar som korsar Atlanten. Med Costa Cruises kan du även åka på kryssning från Köpenhamn och Stockholm runtom i norra Europa. Det finns även kryssningar från Köpenhamn med Costa Cruises som går söderut till varmare breddgrader i medelhavet.

Kryssning med Costa Cruises

Costa Cruises har arbetat passionerat under mer än 60 år för att erbjuda sina gäster en oförglömlig semesterupplevelse. För den som väljer att resa på kryssning med Costa Cruises väntar enastående service och tjänster som alltid lyckas överträffa gästernas förväntningar. Costa Cruises erbjuder dessutom individuellt anpassad service på kryssningarna. För att varje passagerare ska kunna få det lilla extra kan man i förväg boka olika presentkort på till exempel ett välkomstpaket till hytten, eller låta sin respektive välkomnas av ett vackert blomsterarrangemang. Varje dag väntar nya resmål, spännande utflykter och oändligt med intryck. Detta och mycket annat väntar på en kryssning med Costa Cruises!

Jorden runt med Costa

Jorden runt med Costa

Costa Cruises erbjuder varje år en jorden runt kryssning med start i januari. Det är en oförglömlig rutt som ändras varje år. Dessa kryssningar bör bokas i god tid då de ofta säljer slut! Se aktuella jorden runt-kryssningar med Costa eller välj en annan jorden runt-kryssning.

Se aktuella jorden runt-kryssningar med Costa eller välj en annan jorden runt-kryssning.

Ytterligare information om Costa Cruises

Ombord hos Costa Cruises
Aktiviteter ombord Costa Cruises
Mat och dryck på en Costakryssning
Costa Cruises: Kryssningsfartygen
Målgrupp och prisläge
Costa Cruises för barn

Fartyg