Costa Cruises - ett kryssningsfartyg i hamnen

Costa Cruises

Åk på kryssning med Costa Cruises! Costa Cruises grundades 1948 och är det största rederiet i Europa. Det italienska företaget sätter milstolpar i form av bekvämligheter och nya kryssningsresvägar. Costa Cruises fartygsflotta består av Costa Concordia, Costa Serena och Costa Pacifica. Alla har ett poolområde med glastak, en utomhusbiograf, en Formel 1-simulator och det 2100 kvadratmeter stora Samsara Spa, en spa- och fitnessoas som saknar motstycke på öppet hav. De något mindre flaggskeppen Costa Luminosa och Costa Deliziosa är förtjusande pärlor i havet. På sommaren är de flesta av Costa Cruises fartyg verksamma i Medelhavet, Nordsjön och Östersjön, men man kan även hitta dem i Karibien, Nordamerika, Sydamerika, Arabien och Asien. En riktig höjdpunkt är att resa med Costa Cruises till Mauritius i Indiska oceanen.

Costa Cruises ordnar den perfekta resan

Costa Cruises har under mer än 60 år passionerat arbetat för att erbjuda sina gäster en oförglömlig semesterupplevelse. För den som väljer att resa på kryssning med Costa Cruises väntar enastående service och tjänster som alltid lyckas överträffa kundernas förväntningar. Costa Cruises erbjuder dessutom individuellt anpassad service på resorna. För att varje passagerare ska kunna få det lilla extra kan man i förväg boka olika presentkort på till exempel ett välkomstpaket till hytten, eller låta sin älskling välkomnas av ett vackert blomsterarrangemang. Detta och mycket annat är möjligt på en kryssning med Costa Cruises.

Upplev italiensk stil med Costa Cruises

Costa Cruises fartyg är alla byggda i traditionell italiensk stil och smakfullt inredda med utsökta skulpturer, målningar och modern inredning. Således kombinerar alla Costa Cruises skepp elegans och skönhet med kulinariska läckerheter och underhållande kvällsprogram.

Målgrupp

Costa Cruises erbjuder kryssningar för alla målgrupper. Oavsett om du vill njuta av din kryssning med familjen, i avkopplande ensamhet eller njuta av en stund på tu man hand kommer en kryssning med Costa Cruises bli en oförglömlig upplevelse. Du som vill ha en familjeupplevelse kan på kryssningar.se boka din resa med Costa Cruises till ett makalöst bra pris eftersom barn åker gratis tillsammans med två vuxna.

;