Regent Seven Seas Cruises
6

Regent Seven Seas Cruises

  • Lyxkryssningar
  • All-inclusive med utflykter
  • Endast sviter

Regent Seven Seas är ett sexstjärnigt rederi som har rankats som ett av de bästa kryssningsrederierna i världen, av bland annat Condé Nast Traveler. På en kryssning ombord Regent Seven Seas fartyg kan ni njuta av fullständig lyx med en avslappnad stämning.

Alla hytter ombord fartygen är sviter och här kan ni njuta av all-inclusive på riktigt då verkligen allt ingår - måltider, dryck (inklusive champagne och minibar), utflykter, dricks och mycket mer!

Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas erbjuder härliga lyxkryssningar runtom i världen på lyxiga fartyg av den mindre, mer intima storleksklassen. Det innebär färre passagerare och högre service. Du som är van att semestra på de allra lyxigaste resorterna iland kommer att stortrivas på Regent Seven Seas.

Rederiet är känt för sina omfattande all-Inclusive-kryssningar där mat och dryck, utflykter, dricks och Wi-fi ingår. Ett av rederiets mest unika erbjudande är det stora utbudet av kostnadsfria utflykter som ingår under resan. Upptäck ett härligt djur- och naturliv, fascinerande historiska platser och nya kulturer när du lämnar bekvämligheten på ditt flytande lyxhotell.

Fri svituppgradering

Just nu blir din svit automatiskt uppgraderad 2 kategorier utan extra kostnad. Dessutom upp till 40% rabatt på utvalda avgångar. Välkommen att kontakta oss på [email protected] eller telefon 0770 220 200.

Det bästa med Regent Seven Seas

Allt ingår – bokstavligt talat

Fina viner, de bästa sevärdheterna iland och utsökta specialrestauranger. All lyx är inkluderad, precis som du vill ha den.

Fria utflykter

Låt Regent Seven Seas visa dig världen. Upptäck nya kulturer, gömda smultronställen och stora sevärdheter – allt är inkluderat.

Gourmetmat

Oavsett om du besöker buffetrestaurangen eller en av specialrestaurangerna är matupplevelserna femstjärniga och tillagade på finaste råvaror.

Endast sviter

Från 29 till 412 kvadratmeter – samtliga sviter är omsorgsfullt designade med finaste materialval och erbjuder alla tänkbara bekvämligheter. 

Bästa möjliga service

Rederiet rekryterar de bästa proffsen i service-branschen som gör allt för skapa en unik semesterupplevelse just för dig.

Regent Seven Seas – kryssningsupplevelsen

Aktiviteter

För kunskapssökaren

Ta del av föreläsningar om exempelvis natur, arkitektur och kultur anpassade efter resrutten. Eller lär dig kockarnas bästa tips under en inspirerade uppvisning i demonstrationsköket.

Underhållning

Showtime

Se en artist uppträda i teatern eller välj en lite mer stillsam underhållning i form av livemusik i någon av loungerna.

Avkoppling

En plats att varva ner

Efter en dag av upplevelser iland kan det vara skönt att spendera lite tid på pooldäcket eller bege sig till spa-avdelningen för att njuta av en välgörande behandling.

Matupplevelser

En semester för smaklökarna

Regent Seven Seas serverar rätter med inspiration från hela världens kök där endast det bästa är gott nog, oavsett om det gäller snacks eller en avsmakningsmeny på kvällen.

Ytterligare information om Regent Seven Seas Cruises

Prisnivå och målgrupp
Kryssningsfartygen
Aktiviteter ombord
Mat och restauranger
Destinationer

Fartyg

Hittade