Seadream Yacht Club

Seadream Yacht Club

Seadream Yacht Clubs fartyg är små, lyxiga och rymmer drygt hundra passagerare. Besättningen är nästan lika stor som antalet passagerare vilket gör upplevelsen helt unik och personlig service som ofta överträffar ens förväntningar.

Hos SeaDream Yacht Club råder mottot ”Yachting”, som står för frihet, intimitet, spontanitet och hög kvalitet. Ombord en kryssning kan ni äta var och när det passar er och det finns inte heller någon speciell klädkod, så snyggt och bekvämt är det som passar bäst.

Par
Vuxna
Solo

Personlig service

Gastronomiska läckerheter

Maxad avkoppling

SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club är ett rederi som erbjuder ultralyxiga yachtkryssningar. Ombord på yachterna får gästerna njuta av en avslappnad och personlig lyx som är olikt något du tidigare upplevt! SeaDreams resor har blivit utnämnt till den mest romantiska kryssningsupplevelsen, och det är inte svårt att förstå varför. De små yacht-liknande fartygen kan resa till exotiska karibiska öar och vackra hamnstäder i medelhavet som större kryssningsfartyg inte kan nå.

  • Ultralyx
  • Dryck, dricks och gourmetmat ingår
  • Yachtkryssning
  • Spa & utomhusbio

Unika yachtkryssningar

Unika yachtkryssningar

SeaDream är ett innovativt yachtrederi som erbjuder kryssningar ombord på yachterna SeaDream I och SeaDream II. När rederiet lanserade sina första turer så blev de snabbt ledande för avslappnade, exklusiva och intima yachtkryssningar. SeaDream själva kallar sig för ett yachtföretag snarare än ett kryssningsrederi, och strävar efter att ge gäster den ultimata personliga yachtsemestern. Temat ombord är frihet och hög kvalitet med ”ingen stress, inga köer, inga tider att passa” och att gästerna ska få njuta av lyxen på sitt eget sätt och i egen takt, som om de är ombord sin egen yacht. På kryssningarna ingår både gourmetmiddagar, dricks, utvalda viner, cocktails, champagne och andra premiumdrycker vilket ger en härlig All Inclusive-upplevelse. Bered

Vill du veta mer eller boka en kryssning med SeaDream Yacht Club?

Öppettider

Måndag-Fredag 09:00-17:00

Ring oss

0700-34 00 00

Värt att veta om Seadream Yacht Club

Destinationer med SeaDream Yacht Club
Prisnivå och målgrupp
Ombord hos SeaDream
SeaDreams fartyg