Ny sökmoter är nu lanserad! Prova att söka i sökrutan.

SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club är ett rederi som erbjuder ultralyxiga yachtkryssningar. Ombord på yachterna får gästerna njuta av en avslappnad och personlig lyx som är olikt något du tidigare upplevt! SeaDreams resor har blivit utnämnt till den mest romantiska kryssningsupplevelsen, och det är inte svårt att förstå varför. De små yacht-liknande fartygen kan resa till exotiska karibiska öar och vackra hamnstäder i medelhavet som större kryssningsfartyg inte kan nå.

 • Ultralyx
 • Dryck, dricks och gourmetmat ingår
 • Yachtkryssning
 • Spa & utomhusbio

Unika yachtkryssningar

SeaDream är ett innovativt yachtrederi som erbjuder kryssningar ombord på yachterna SeaDream I och SeaDream II. När rederiet lanserade sina första turer så blev de snabbt ledande för avslappnade, exklusiva och intima yachtkryssningar. SeaDream själva kallar sig för ett yachtföretag snarare än ett kryssningsrederi, och strävar efter att ge gäster den ultimata personliga yachtsemestern. Temat ombord är frihet och hög kvalitet med ”ingen stress, inga köer, inga tider att passa” och att gästerna ska få njuta av lyxen på sitt eget sätt och i egen takt, som om de är ombord sin egen yacht. På kryssningarna ingår både gourmetmiddagar, dricks, utvalda viner, cocktails, champagne och andra premiumdrycker vilket ger en härlig All Inclusive-upplevelse. Bered dig på att bli rejält bortskämd av den fantastiska personalen!

Destinationer

Med SeaDream Yacht Club kan du åka på lyxiga yachtkryssningar i medelhavet, Karibien och längre turer över atlanten mellan Europa och Karibien. Medelhavskryssningarna innebär en unik upplevelse som är olik andra kryssningar med större fartyg. Yachtfartygen kan segla till berömda hamnstäder på franska och italienska Rivieran och många dolda yachthamnar längs medelhavskusten. På samma sätt är de lyxiga yachtkryssningrna i Karibien en upplevelse långt utöver det vanliga. SeaDream kryssar till några av Karibiens mest fantastiska hamnar och de mindre fartygen seglar in till mer intima, mindre turistbefolkade platser i övärlden. Kryssningar som går över atlanten mellan medelhavet och Karibien är vanligtvis ca 2 veckor långa så att gästerna har gott om tid att njuta av de exklusiva faciliteterna ombord.

För vinälskare erbjuder SeaDream även specialkomponerade vinkryssningar i medelhavet mellan maj och november. Här får du utforska fantastiska viner och dess historia genom att besöka världsberömda vingårdar med provningar både iland och ombord.

Med SeaDream erbjuds många utflykter och aktiviteter iland som vandringar, guidade turer och mer som är inkluderade i din kryssning. Det finns också utflykter du kan boka för en extra avgift.

Prisnivå och målgrupp

SeaDream riktar sig till vuxna som vill ha en ultralyxig kryssningsupplevelse där det mesta är inkluderat, och prisnivån tillhör därmed de högre grupperna. Målgruppen är gäster som är ute efter en intim semestermiljö utan trängsel med turister, tider att passa eller måsten. SeaDreams kryssningar är populära bland par som vill ha en romantisk resa. Kanske är det dags att fira något stort, som smekmånad eller jubileum?

Ombord hos SeaDream

Ombord på SeaDreams yachtliknande fartyg kan du njuta av både välmående, äventyr och lyxig lek. Ombord får du prisvinnande personlig service och känsla för detaljer från första sekund, då det finns nästan lika många i besättningen som gäster! Bli bortskämd på spa, träna yoga och Tai Chi och se förstklassig underhållning i salongen på kvällen. Vissa kvällar visas utomhusbio under bar himmel. Under kryssningen kan du prova flera vattensporter i sann yacht-anda. Under dagar då båten ankrar så kan du paddla kayak, prova wakeboard och vattenskidor, snorkling, jet ski och mycket mer direkt vid båten. På däck finns de sköna balinesiska sängarna där du kan njuta av utsikten och till och med sova under stjärnorna – en upplevelse du aldrig kommer glömma.

Bered dig på otroliga matupplevelser med 5-stjärniga gourmetmåltider i de eleganta restaurangerna. SeaDream erbjuder även det enda utbudet av Raw Food-menyer med helt veganska ingredienser till havs. Till måltider ingår utvalda viner och drycker under hela kryssningen. Gästerna kan äta när de vill och det finns ingen formell klädkod. Ombord gäller generellt klädkoden Yacht Casual med vårdad men avslappnad klädsel.

SeaDreams fartyg

SeaDreams fartyg har vunnit priser för bästa lyxfartyg av den mindre klassen, och de yachtliknande fartygen SeaDream I och II lämnar nog ingen oberörd med sin trendiga elegans. Här får gästerna njuta av en intim och exklusiv miljö tillsammans med ca 100 andra passagerare. Ombord finns 54 hytter och 2 sviter med havsutsikt, öppen bar och restauranger i världsklass. Allting är inrett i vacker och tidlös design med ett luftigt soldäck och maximal komfort. Båda fartygen har jacuzzi och swimmingpool, pianobar, kasino, fitnesskurser, bibliotek, golfsimulator och utrustning för vattensporter. Hjärtat av yachten är Top of the Yacht Bar med 360 graders utsikt och en otrolig plats att dricka morgonkaffet på. På kvällen förvandlas utomhusdäcket till en intim biosalong.

Fakta om fartygen

 • Namn: SeaDream I & II
 • Hytter: 54
 • Sviter: 2
 • Antal passagerare: Max 112
 • Besättning: 95
 • Längd: 104 meter
 • Däck: 6
;