Ny sökmoter är nu lanserad! Prova att söka i sökrutan.
Seabourn - kryssningsfartyg

Seabourn

Rederiet Seabourn erbjuder ultralyxiga kryssningar till spännande destinationer. Det prisvinnande rederiets fantastiska service och eleganta fartyg ger lojala gäster som gång på gång väljer att semestra på Seabourns lyxkryssningar. När du reser med Seabourn reser du All Inclusive och får njuta av bekvämligheter och faciliteter långt ifrån vardagen. Seabourn har vunnit priser för bland annat bästa rederi för fartyg i den mindre storleksklassen.

 • All Inclusive
 • Lyxkryssningar
 • Fantastisk service
 • Prisvinnande mat

Destinationer

Seabourn erbjuder kryssningar till destinationer över hela världen. Med rederiet kan du åka på lyxkryssning till Karibien, Medelhavet, Australien, Asien och mycket mer. Glid fram genom den historiska Panamakanalen, utforska Sydamerika eller kom vildmarken nära i Alaska. Seabourn erbjuder även längre världskryssningar som besöker flera kontinenter under samma resa. Välj bland ett stort utbud av oförglömliga lyxkryssningar där du får gå iland på världens vackraste och mest fängslande platser.

Lyxiga expeditionskryssningar

Med Seabourn kan du också åka på expeditionskryssningar till alldeles speciella resmål. Åk på kryssning till Amazonas, Antarktis och Svalbard med ett erfaret expeditionsteam. På destinationerna får du utforska exotiska djurliv, ikoniska landskap, historiska städer och paradisstränder med både äventyr och avkoppling.

Utflykter

På en kryssning med Seabourn är utflykterna iland noga handplockade för att du ska få den bästa, autentiska upplevelsen av destinationerna. Här får du utforska med alla sinnen, med över 450 hamnar att välja mellan och över 12 000 utflykter. Utflykterna och expeditionerna är indelade i teman med fokus på bland annat kultur, kulinariska upplevelser, ikoniska landmärken, äventyr och stadsvandringar.

Kryssning med All Inclusive

Med Seabourn får du en exklusiv All Inclusive kryssningsupplevelser med varsamt utvalda faciliteter och bekvämligheter. Detta ingår på kryssningen:

 • Välkomst-champagne och bar i sviten som fylls på vid behov
 • Måltider i alla fartygets restauranger
 • Drycker
 • 24-timmars Room service
 • Dricks

Målgrupp och prisnivå

Rederiet vänder sig till vuxna och äldre resenärer som vill ha en lyxig och unik kryssningsupplevelse, där både livet ombord på fartyget och utflykterna ger det lilla extra. Seabourn erbjuder därför lyxkryssningar till en högre prisnivå där det mesta är inkluderat i bokningen. Kryssningarna är inte rekommenderade för småbarn och barnfamiljer, då det inte finns aktiviteter eller program ombord för barn.

Ombord hos Seabourn Cruises

På en kryssning med Seabourn får du uppleva personlig och utomordentlig service, fantastisk mat och dryck och vackert inredda utrymmen. Njut av en varsam massage på däck i solskenet, beställ lyxig Room Service när du vill eller ta ett svalkande dopp i poolen efter en fruktdrink i solstolen. Allt medan fartyget glider förbi det mäktiga norska fjordlanskapet, grönskande karibiska öar, glittrande storstäder eller stilla flodlandskap i djungeln.

De moderna fartygen är av den mindre storleksklassen vilken gör att atmosfären ombord är mer intim och familjär – det känns mer som att du är ombord på en exklusiv och privat yachtklubb snarare än ett kryssningsfartyg! Fartygen är samtidigt designade för vara luftiga och sköna att bo på. Seabourn är vida kända för sin fantastiska service ombord, där alla sviter kommer med en personlig värd som lyssnar in dina önskemål för att överträffa förväntningar.

Sviter

Seabourns sviter har vunnit priser för sina lyxiga faciliteter och maximal komfort, och det är inte svårt att förstå varför. Varje fartyg har elegant inredda, rymliga sviter med havsutsikt, och de flesta sviter har en egen veranda. Du välkomnas med en flaska kyld champagne och färsk frukt finns tillgänglig i sviten. I baren finns mineralvatten, kolsyrade drycker, vin och andra drycker beroende på dina preferenser. Alla sviter har en platt-TV med musik och filmer.

Mat & dryck

Seabourn har inte bara prisats för sina vackra sviter; här kan du även njuta av prisvinnande mat och dryck på fantastiska restauranger ombord på fartygen. Här lagas maten med de finaste kvalitetsingredienserna med inspiration från de olika destinationerna. Ombord på varje fartyg finns ett utbud av restauranger och barer där du kan njuta av kulinariska upplevelser och goda viner. Välj bland grillrätter, sushi, middagar lagade av världskända Michelinkockar, bufféer eller en lätt lunch vid poolen.

Aktiviteter ombord

Ombord på Seabourns fartyg kan du njuta av avslappnande spabehandlingar och hälsofaciliteter i världsklass. Välj bland massage, ansikts-och skönhetsbehandlingar. Här kan du träna yoga och pilates med erfarna ledare och utsikt över havet. Seabourn har även Wellness Cruises som helt fokuserar på hälsa och välmående, bland annat till Södra Stilla havet. Njut av en kaffe och bok på din egen veranda eller gå på fascinerande föreläsningar och kurser. Spela golf uppe på däck, ta ett dopp i poolen eller spela ditt favoritspel i spelrummet. Du bestämmer på din lyxsemester på havet!

Underhållning

På kvällen finns ett trevligt utbud av underhållning och härlig atmosfär. Njut av den goda middagen i restaurangen, ta en drink i en av fartygets barer och lounger innan du provar lyckan på casinot. För den musikintresserade väntar en musikalupplevelse utöver det vanliga med fantastiska shower och fullspäckat kvällsprogram. Eller kanske vill du bara njuta av den glittrande stjärnhimlen uppe på däck med din reskamrat!

Seabourns kryssningsfartyg

Ombord på Seabourns fartygsflotta väntar en lyxig och sofistikerad semester. Seabourns fartyg är stora nog för att få plats med en mängd av aktiviteter ombord, men ändå tillräckligt små för att kunna ta sig till mindre hamnar som större skepp inte kan nå. Storleken på fartygen möjliggör en stor variation av destinationer.

Seabourn Venture

 • Seabourn Venture - 2021, 264 gäster
 • Seabourn Venture (2021), 264 gäster

  Seabourn Venture är det nyaste fartyget som ska lanseras 2021. Venture blir ett lyx-expeditionsfartyg som är byggt för att klara tuffa klimat. Fartyget kommer besöka avlägsna och fascinerande platser med expeditionsprogram av högsta kvalitet. Ombord på fartyget finns bland annat ett Discovery Center dedikerat till destinationernas natur och kultur där det hålls föreläsningar och program inför ilandstigningarna.

  Seabourn Ovation

 • Seabourn Ovation - 2018, 600 gäster
 • Seabourn Ovation (2018), 600 gäster

  Seabourn Ovation är systerskepp till Encore och har vunnit pris för Best Luxury Cruise Ship. Likt Encore är Ovation modernt designat med luftiga, bekväma utrymmen och elegant dekor. Ute på däck kan du njuta av The Retreats privata hyddor med kylda drycker, färsk frukt och sköna spabehandlingar. Ta ett dopp i bubbelpoolen eller koppla av med en bok i solstolen i väntan på nästa spännande destination.

  Seabourn Encore

 • Seabourn Encore - 2016, 600 gäster
 • Seabourn Encore (2016), 600 gäster

  Seabourn Encore har vunnit pris för Best New Ship för sina innovativa faciliteter och lyxiga skönhet. På Encore kan du njuta av spabehandlingar i världsklass, och de heltäckande hälsoprogrammen var det första i sitt slag på havet. Ombord finns en hälsocoach som lär ut avslappnande yoga och kurser för att du ska få en fantastiskt avslappnande resa för alla sinnen.

  Seabourn Quest

 • Seabourn Quest - 2011, 450 gäster
 • Seabourn Quest (2011), 450 gäster

  Seabourn Quest är ett klassiskt fartyg som varit med och skapat branschens standard för lyxkryssningar. Ombord på fartygets 10 däck väntar prisvinnande All Inclusive- restauranger och eleganta och rymliga sviter. Passa på att skämma bort dig själv på fartygets salong för skönhetsbehandlingar och manikyr. Quest är ett av fartygen som är anpassade för kryssningar till Antarktis och andra kalla klimat.

  Seabourn Odyssey

 • Seabourn Odyssey - 2009, 450 gäster
 • Seabourn Odyssey (2009), 450 gäster

  Ombord på Seabourn Odyssey kan gästerna koppla av i två pooler, flera bubbelpooler och en härlig spa-avdelning. Fartyget lanserades 2009 och har sedan dess genomgått renoveringar för att få moderna, luftiga utrymme och vacker, stilfull inredning. Ta en drink och njut av den fantastiska panorama-utsikten över havet från loungen Observation Bar.

  Seabourn Sojourn

 • Seabourn Sojourn - 2010, 450 gäster
 • Seabourn Sojourn (2010), 450 gäster

  Ombord på Seabourn Sojourn är utrymmena designade för en avslappnad, sofistikerad atmosfär. Istället för den sedvanliga lobbyn finns ett charmigt vardagsrum med sköna soffor. Njut av maten på populära The Grill med stjärnkocken Thomas Keller med en fantastisk meny full av goda rätter, cocktails och viner. Sippa på en kvällsdrink uppe i Sky Bar med utsikt över stjärnhimlen.

  ;