Ny sökmoter är nu lanserad! Prova att söka i sökrutan.
Silversea - kryssningsfartyget Silver Cloud

Silversea

Kryssningsrederiet Silversea erbjuder mycket lyxiga All-Inclusive kryssningar till spännande resmål. Rederiets flotta består av vackra, eleganta fartyg av den mindre storleksklassen. Det gör att de kan nå exotiska destinationer och samtidigt erbjuda en mer intim atmosfär med högsta komfort. Ombord får du njuta av en fantastiskt lyxig upplevelse långt utöver det vanliga!

 • Lyxkryssningar
 • Vänder sig till vuxna
 • All Inclusive
 • Svit med egen butler
 • Destinationer

  Silversea erbjuder All Inclusive lyxkryssningar till över 900 destinationer över hela världen. Åk på kryssning till Karibien, medelhavet, Sydamerika, Indiska Oceanen, Asien och mycket mer. Silversea erbjuder även speciella expeditionskryssningar som tar dig till orörda och exotiska regioner, till exempel Galápagosöarna och Antarktis, samt längre världskryssningar. Det finns ett stort utbud av lyxkryssningar med olika varaktigheter och rutter. Då fartygen tillhör den mindre storleksklassen så kan Silversea segla dit större kryssningsfartyg inte kan nå, till exempel rakt in till hjärtat av städer eller till avlägsna exotiska resmål.

  All Inclusive kryssning

  Hos Silversea får du njuta av All Inclusive som inkluderar nästan allt ombord på din kryssning. Njut av goda viner, fantastiskt god mat, utomordentlig service och handplockade utflykter iland på destinationerna. Detta ingår på din kryssning:

  • Butler & personlig service
  • Dryck
  • Måltider i fartygets restauranger
  • Dricks på hela fartyget
  • Utflykter och föreläsningar

  Målgrupp och prisnivå

  Silversea erbjuder så kallade ultra-lyxiga kryssningar med exklusiva, mindre fartyg med service av en duktig, stor besättning. Därför är Silversea i den högre prisklassen. Nästan allt i upplevelsen ingår däremot i din All Inclusive-kryssning. Silversea vänder sig främst till en vuxen, äldre målgrupp. I dagsläget finns inga aktivitetsprogram ombord för barn och unga, och vissa expeditionsfartyg tar inte emot barn under 6 år.

  Ombord hos Silversea

  Hos Silversea får du uppleva en sofistikerad värld av intim elegans och vackra detaljer. Bered dig på en avslappnande All Inclusive - upplevelse med serviceinriktad personal som gör allt för att du ska känna dig hemma. Fartygens mindre storlek främjar en intim, familjär atmosfär men blir samtidigt aldrig trångt. Njut av luftiga lounger, cocktailbarer och vackert inredda utrymmen där dina önskemål tas om hand. Ta ett dopp i poolen, slappna av i jacuzzin eller skäm bort dig med en spabehandling innan middagen.

  Sviter

  Sviterna på Silverseas fartyg är exklusivt och varsamt inredda. Alla sviter har utsikt över havet och de flesta har privata verandor. Det finns olika kategorier och storlekar på sviter, men oavsett vilken du väljer så får du en egen butler för bästa service. Silverseas sviter är möjliga att anpassa efter dina preferenser, bland annat kan du välja drycker i minibaren, vilken kudde du vill ha eller önskade toalettartiklar. Din egen minibar är fylld med dina favoritdrycker och din butler fyller på efter dina önskemål.

  Restauranger

  I Silverseas All Inclusive-upplevelse ingår fantastiskt god gourmetmat med endast de bästa ingredienserna, inspirerat från världens alla hörn. Det finns ett stort utbud av eleganta restauranger ombord på fartygen. I huvudrestaurangen, The Restaurant, gäller fri sittning alla tider på dagen. Det finns flera specialrestauranger där du får njuta av kulinariska upplevelser från Asien, Italien, det fina franska köket, grillrätter och mycket mer tillsammans med utvalda viner. Vissa av specialrestaurangerna kan ta en reservationsavgift.

  Aktiviteter & underhållning

  Ombord på Silverseas kryssningar finns gott om trevliga aktiviteter. Här kan du njuta av avkoppling och välmående i världsklass med ett stort utbud av olika spa-och skönhetsbehandlingar. Det finns fitnesscenter, massageanläggning, aromaterapi, bastu, pilateslektioner och mycket mer. Ombord på Silverseas fartyg får både kropp och själ en riktig semester! Alla kryssningar har intressanta föreläsningar om destinationerna som besöks. Besättningen som följer med på Silverseas utflykter är utbildade guider och kan berätta om områdets kultur och natur. På vissa fartyg finns en bridge- eller golfinstruktör som erbjuder lektioner. Fartygen har även ett bibliotek om du vill koppla av med en god bok, och under varma dagar kan du svalka dig med ett dopp i poolen. På kvällen väntar dans och musik med extravaganta musikalshower och teater, med allt ifrån operatema till klassisk 70-tals rock.

  Silverseas fartyg

  Silversea erbjuder sina gäster ultra-lyxiga kryssningsupplevelser ombord på sina fartyg av den mindre klassen: Silver Muse, Silver Wind, Silver Whisper, Silver Spirit och Silver Shadow. Expeditionsflottan består av fartygen Silver Galapagos, Silver Discoverer, Silver Cloud och Silver Explorer som kan ta dig till exotiska destinationer runtom i världen. Det väntas även lanseringar av nya fartyg framöver, bland annat expeditionsfartyget Silver Origin och lyxkryssaren Silver Moon. År 2121 väntas Silver Dawn. Fartygen varierar i storlek med ca 50–300 sviter. Silverseas lyxkryssare har pool och jacuzzi, medan expeditionsfartygen kan sakna dessa beroende på deras destinationer. Till exempel har Silver Galápagos endast jacuzzi och Silver Explorer inget av dem.

  Flottan består av fartygen:

  • Silver Moon (2020), 596 gäster
  • Silver Origin (2020) 100 gäster
  • Silver Muse, (2017), 596 gäster
  • Silver Cloud Expedition (2017), 254 gäster
  • Silver Discoverer (2014), 120 gäster
  • Silver Galapagos (2013), 100 gäster
  • Silver Spirit (2009), 540 gäster
  • Silver Explorer (2008), 132 gäster
  • Silver Whisper (2001), 382 gäster
  • Silver Shadow (2000), 382 gäster
  • Silver Wind (1995), 298 gäster
;