Azamara
4

Azamara

  • Exklusiva kryssningar
  • Unika destinationer med längre stopp i hamnarna
  • AzAmazing Evening med autentisk anda till destinationerna

Azamara Cruises är specialiserade på exklusiva kryssningar i mindre format, med unika rutter och destinationer. Rederiet erbjuder fantastisk underhållning ombord och för kryssningar som vara i mer än sju nätter ingår Azamaras fantastiska AzAmazing Evening. Platsen för eventet är alltid unik med destinationens autentiska kultur i fokus.

Ombord Azamaras kryssning kan ni njuta av en avslappnad stämning, utan formella kvällar. Bordsplaceringen är fri och ni behöver inte tänka på att boka fasta tider för middagarna.

Det bästa med Azamara

Ingår alltid med Azamara ✓ Kryssning med helpension ✓ Dryckespaket ✓ All underhållning ombord ✓ Dricks till servicepersonalen

Unika destinationer

Azamara erbjuder över 274 helt unika hamnar med 751 destinationer totalt.

Ger glädjen att upptäcka och att upptäcka glädjen

Azamara låter resenären upptäcka och fördjupa sig i den lokala kulturen och lokalbefolkningen vid varje destination genom att erbjuda längre och mer avslappnande hamnstopp.

Från dag till natt

Azamaras unika koncept ger dig möjligheten att uppleva destinationen från tidig morgon till sen kväll eller till och med över natten!

Kulinarisk frihet

Oavsett om du föredrar en 5-rättersmiddag, en lättare lunch eller ett par drinkar i baren, erbjuder Azamara en restaurang eller lounge med högsta kvalitet. Smaklig måltid! Bon appétit! Buon appetito! ¡Buen provecho! Kärt barn har många namn.

Bekvämt sätt att semestra

Azamaras flotta består av fyra snygga, tidslösa och framförallt mindre fartyg. Här erbjuds en generös helpension och för att göra det extra bekvämt för dig så ingår också dricks i kryssningens pris.

Azamara – kryssningsupplevelsen

Aktiviteter både dag och kvällstid

På alla fartyg finns lounger, barer, shopping, och ett stort utbud av program och kurser beroende på kryssningens varaktighet. Missa inte "White night deck party" på kryssningar som är minst 7 nätter!

Inspiration av dagens destination

Azamaras underhållning är inspirerade av destinationerna. En riktigt magisk och minnesvärd upplevelse!

Avkopplande atmosfär

Här finner du ett varierande fitnesssutbud med bland annat yoga på däck i solnedgången, pilates och personlig träning. På en kryssning med Azamara tar du hand om både kropp, själ och reslust! 

Kulinariska upplevelser för finsmakaren

All inclusive ingår alltid i kryssningens pris och ombord serveras mat av högsta kvalitet. Här är de kulinariska upplevelserna en stor del av det njutningsfulla livet både ombord och iland.

Ytterligare information om Azamara

Azamara: Målgrupp
Underhållning och aktviteter ombord Azamaras kryssningsfartyg
Mat och restauranger ombord Azamara
Azamara:Livet ombord
Utflykter med Azamara
Spännande destinationer med Azamara

Fartyg

Hittade