Azamara

  • Exklusiva kryssningar
  • Unika destinationer med längre stopp i hamnarna
  • AzAmazing Evening med autentisk anda till destinationerna

Azamara Cruises är specialiserade på exklusiva kryssningar i mindre format, med unika rutter och destinationer. Rederiet erbjuder fantastisk underhållning ombord och för kryssningar som vara i mer än sju nätter ingår Azamaras fantastiska AzAmazing Evening. Platsen för eventet är alltid unik med destinationens autentiska kultur i fokus.

Ombord Azamaras kryssning kan ni njuta av en avslappnad stämning, utan formella kvällar. Bordsplaceringen är fri och ni behöver inte tänka på att boka fasta tider för middagarna.

Change the way you Sea

På många sätt är Azamaras kryssningar långt mer än en traditionell kryssning. Rederiet är vida kända för sina exklusiva faciliteter, fantastiska mat och svårslagna service och gästvänlighet ombord på fartygen. Passagerare som åker med Azamara slutar inte att berömma den vänliga och uppmärksamma personalen och de kulinariska upplevelserna, som gör den resande tiden mellan destinationerna till en fantastiskt lyxig upplevelse.

Då fartygen är mindre än andra kryssningsfartyg är det sällan några köer eller väntan någonstans, varken till av- och påstigning eller till restauranger. Det gör en kryssning med Azamara till en både intim och följsam upplevelse där alla moment sköts smidigt och effektivt från början till slut. 

Azamara: Målgrupp och prisnivå
Azamaras kryssningsfartyg 
Underhållning och aktviteter ombord Azamaras kryssningsfartyg
Mat och restauranger ombord Azamara
Azamara:Livet ombord
Utflykter med Azamara
Spännande destinationer med Azamara

Fartyg