Azamara
4

Azamara

Azamara är rederiet som satsar lite extra på resmålen under lite mer exklusiva kryssningar i ett mindre format. Här finner man flest antal övernattningar i hamn av alla och på kryssningar längre än sju nätter ingår fantastiska AzAmazing Evening. På Azamaras kryssningar njuter du av en avslappnad atmosfär med både klassiska och moderna inslag. Det finns inga formella kvällar och bordsplaceringen fri, utan fasta tider för middagarna.

Par
Solo
Vuxna

Boka innan 1 december 2023

Black Friday-erbjudande med Azamara

Få en uppgraderad hytt eller upp till 15% rabatt på en svit, plus fickpengar att spendera ombord! Gäller på utvalda kryssningar med Azamara med avresa 3 januari - 26 april 2024.

• Gäller på individuella bokningar, för samtliga hyttkategorier (ej GTY-hytter).

• Uppgraderad hytt innebär att du exempelvis bokar en Club Balcony men betalar för en Club Interior. Eller att du bokar en Club Balcony Plus och betalar för en Club Oceanview.

• Ombordkredit om USD500 tilldelas per hytt/svit.

Maila till [email protected] eller ring oss 0700-34 00 00 för att boka.

Black Friday sale

Följande avgångar är inkluderade i Azamaras Black Friday sale. Kontakta oss för bokning!

Azamara Pursuit
Azamara Journey
Azamara Onward
Azamara Quest

Utvalda favoriter med Azamara

Vintersäsong 2023/2024

Det bästa med Azamara

Ingår alltid med Azamara ✓ Kryssning med helpension ✓ Dryckespaket ✓ All underhållning ombord ✓ Dricks till servicepersonalen

Upplev mer

Inget annat rederi erbjuder mer tid på resmålen och fler övernattningar i hamn. Du får upplevelsen efter mörkrets inbrott och resan förvandlas till ett citybreak – eller beachbreak!

Unika resmål

Azamara erbjuder över 274 helt unika hamnar med totalt 751 destinationer över hela världen.

"Azamazing Evenings"

På kryssningar längre än 7 nätter bjuder rederiet in till ett event iland utan extra kostnad. Upplevelsen kan vara ett uppträdande, en konsert eller ett kulinariskt smakprov.

All-inclusive

Azamara är kända för sin gourmetmat. Oavsett om du föredrar en 5-rättersmiddag, en lättare lunch eller ett par drinkar i baren ingår upplevelsen i kryssningsbiljetten.

En skön semester

Azamaras flotta består av fyra snygga, tidslösa och framförallt mindre fartyg där det mesta ingår.

Azamara – kryssningsupplevelsen

Aktiviteter dag som natt

På alla Azamaras flytande resorter erbjuds lounger, barer, shopping samt ett stort utbud av inspirerande föredrag och kurser beroende på kryssningens längd.

Inspiration av dagens destination

Azamaras underhållning är inspirerade av destinationerna. Missa inte showerna i teatern och "White night deck party" på kryssningar längre än 7 nätter!

Avkopplande atmosfär

På en kryssning med Azamara tar du hand om både kropp, själ och reslust. Fitnesssutbudet är varierat med bland annat yoga på däck framför solnedgången, pilates och personlig träning.

Kulinariska upplevelser för finsmakaren

All inclusive ingår alltid i kryssningens pris och ombord serveras mat av högsta kvalitet. Här är de kulinariska upplevelserna en stor del av njutningen.

Ytterligare information om Azamara

Azamara: Målgrupp
Underhållning och aktviteter ombord Azamaras kryssningsfartyg
Mat och restauranger ombord Azamara
Azamara:Livet ombord
Utflykter med Azamara
Spännande destinationer med Azamara

Fartyg

Hittade