MSC Cruises

  • Familjevänligt
  • Prisvärda kryssningar världen över
  • Nyrenoverad flotta

MSC Cruises lockar resenärer i alla åldrar och ombord deras kryssningar finnar ni stämningen och maten i italiensk anda. MSC Cruises har kryssningar i bland annat Medelhavet, Karibien och Östersjön med stort utbud av underhållning och aktiviteter för hela familjen.

MSC Cruises fartyg är nyligen renoverade och de har även ett flertal nya fartyg i sin flotta. Därmed är inredningen modern och med alla faciliteter man kan önska under en kryssning.

MSC Cruises 

Funderar du på en semester med hela familjen? Vill du se nya resmål varje dag samtidigt som du har alla bekvämligheter nära? Då ska du åka på kryssning med MSC Cruises! Kryssningsrederiet MSC erbjuder ett stort utbud med härliga och prisvärda kryssningar i Medelhavet, Karibien och mycket mer. Välkommen ombord till din drömsemester! 

  • Passar alla åldrar 
  • Prisvärda kryssningar 
  • Sol & badsemester 
  • Mycket aktiviteter ombord 

En kryssning med MSC cruises är ett perfekt alternativ för familjer

Det finns massor med roliga aktiviteter för barn och unga ombord hos MSC Cruises. I kryssningen ingår fri tillgång till barn-och tonårsklubbar, vilket är ett perfekt sätt att hitta nya vänner ombord.

Barnklubbarna leds av engagerad personal som anordnar roliga aktiviteter som är anpassade för olika åldersgrupper. Yngre barn kan ha grupplekar, musik och kreativa stunder.

MSC har även ett samarbee med LEGO och barn upp till 11 år kan bygga sina egna konstverk. Tonåringar kan spela tv-spel, prova sporter och ha egna tävlingar, fester och temakvällar. Barn och unga kan också testa fartfylld zipline på däck, den häftiga racingbanan och såklart poolområdet med vattenland och rutschkanor!

På vissa fartyg finns också den roliga spelarkaden, F1 simulator och bowling som är kul för hela familjen.

På utvalda kryssningar med MSC Cruises så kryssar barn under 17 år gratis i mån av plats, så länge barnet delar hytt med två andra gäster. På andra kryssningar seglar barn under 11 år gratis, medan unga i åldern 12-17 år får rabatt på kryssningen. Det finns barnpassning för barn i åldern 1-3 år under specifika tider mot en avgift. 

Ytterligare information om att kryssa med MSC Cruises

Prisnivå och målgrupp 
MSCs Destinationer 
Underhållning och aktiviteter ombord MSC
Ombord hos MSC Cruises 
Mat och dryck ombord MSC
MSCs Kryssningsfartyg

Fartyg