Oceania Cruises
7

Oceania Cruises

  • Fartyg med lyx och elegans
  • Avslappnad och bekväm stämning ombord
  • Exotiska destinationer med mindre hamnar
5-stjärnigt
Elegant
Exklusiva hamnar

Oceania Cruises är ett lyxrederi med mindre till mellanstora fartyg, som vänder sig till välberesta konnässörer. I centrum står ambitionen att erbjuda den absolut bästa maten till havs. Här trivs alla som uppskattar en avslappnad, trivsam stämning och gourmetmåltider av högsta klass. Rederiets prisblönta kryssningsprogram når 600 resmål i 120 länder på sju kontinenter. 

Oceania Criuises är ett utmärkt val för par som önskar en lugn miljö med hög komfort och gourmetkvalitet på maten i en avslappnad atmosfär.

Utvalda favoriter med Oceania Cruises

Vintersäsongen 2023/2024

Bästa matupplevelserna till havs?

Rederiets strävan att servera sina gäster den finaste maten som finns att få till havs är det som står i centrum på en kryssning med Oceania Cruises. Chefskockarna eftersöker ingredienser av högsta kvalitet till sina menyer, recepten förnyas kontinuerligt och kockarna har ofta handplockats från femstjärniga restauranger iland.

Jacques Pepin

2003 blev mästerkocken Jacques Pépin rederiets Executive Culinary Director efter att tidigare ha arbetat som personlig kock för Charles de Gaulle.

Specialrestauranger ingår

Den enda restaurang som kostar extra är La Reserve. Här kan man välja t. ex Dom Pérignon-menyn där de sex rätterna ackompanjeras av vintage-champagne.

Afternoon Tea

Klockan 16.00 är det ”teatime” där du serveras utsökta konditorivaror, fingersmörgåsar, färgglada petit fours, scones och underbara desserter. Mycket uppskattat!

Oceania simply MORE™

Med Oceania simply MORE™ har du som gäst tillgång till tre fantastiska förmåner, som gör att du kan njuta av din all inclusive-kryssning till fullo. På kryssningar som avgår från 1:a oktober 2023 ingår Oceania simply MORE™. Här ingår dryckespaket till måltiderna, WiFi, och upp till 1600 dollar i utflykter. Precis som tidigare ingår även specialrestauranger, 24-timmars room service, shuttle service till stadskärnan vid stopp i hamnarna, gym och fitnessklasser, fantastiska shower och underhållning samt mycket mer!

Dryckespaket till måltiderna

Champagne,Prosecco, vin, öl och mycket mer till både lunch och middag.

WiFi

Obegränsat WiFi för upp till 2 enheter per hytt/svit.

Utflykter

Upplev destinationerna till fullo med en utflykt tillsammans med Oceania. Nu får du upp till 1600 dollar i utflyktspeng per hytt/svit.

Se världen med Oceania Cruises!

Värt att veta om Oceania Cruises

Livet ombord Oceania Cruises
Vad kan jag förvänta för matupplevelser på Oceania Cruises
Underhållning och aktiviteter
Destinationer
Vad ingår under en kryssning med Oceania Cruises?

Fartyg

Hittade