Oceania Cruises
7

Oceania Cruises

  • Fartyg med lyx och elegans
  • Avslappnad och bekväm stämning ombord
  • Exotiska destinationer med mindre hamnar

Oceania Cruises är ett lyxrederi med mindre till mellanstora fartyg, som vänder sig till välberesta konnässörer. I centrum står ambitionen att erbjuda den absolut bästa maten till havs. Här trivs alla som uppskattar en avslappnad, trivsam stämning och gourmetmåltider av högsta klass. Rederiets prisblönta kryssningsprogram når 600 resmål i 120 länder på sju kontinenter. 

Oceania Criuises är ett utmärkt val för par som önskar en lugn miljö med hög komfort och gourmetkvalitet på maten i en avslappnad atmosfär.

KAMPANJ

OLife Ultimate

Boka innan 30 april och få tre värdefulla tillägg på köpet på utvalda kryssningar:

• 3-4 utflykter (beroende på reslängd)
• Dryckespaket "House" till lunch och middag (lägg till 30$ per person/dag för att göra resan helt all inclusive)
• 300-400$ per person (beroende på reslängd) i fickpengar att spendera ombord.

Bästa matupplevelserna till havs?

Rederiets strävan att servera sina gäster den finaste maten som finns att få till havs är det som står i centrum på en kryssning med Oceania Cruises. Chefskockarna eftersöker ingredienser av högsta kvalitet till sina menyer, recepten förnyas kontinuerligt och kockarna har ofta handplockats från femstjärniga restauranger iland.

Jacques Pepin

2003 blev mästerkocken Jacques Pépin rederiets Executive Culinary Director efter att tidigare ha arbetat som personlig kock för Charles de Gaulle.

Specialrestauranger ingår

Den enda restaurang som kostar extra är La Reserve. Här kan man välja t. ex Dom Pérignon-menyn där de sex rätterna ackompanjeras av vintage-champagne.

Afternoon Tea

Klockan 16.00 är det ”teatime” där du serveras utsökta konditorivaror, fingersmörgåsar, färgglada petit fours, scones och underbara desserter. Mycket uppskattat!

Tre fartygsklasser

Flottans sju fartyg – från små till mellanstora – tar mellan 648 och 1238 gäster. Med mer än hälften så många i personalen borgar det för hög servicenivå. Den mindre fartygsstorleken betyder också en mer personlig kryssningsupplevelse.

Se världen med Oceania Cruises!

Värt att veta om Oceania Cruises

Livet ombord Oceania Cruises
Vad kan jag förvänta för matupplevelser på Oceania Cruises
Underhållning och aktiviteter
Destinationer
Vad ingår under en kryssning med Oceania Cruises?

Fartyg

Hittade