Hapag Lloyd

  • Standard- och expeditionskryssningar
  • ”Crème de la Crème”
  • Utnämnt som världens mest eleganta kryssningsfartyg

Hapag Lloyd erbjuder kryssningar med både relax och äventyr. Oavsett vilken typ av kryssning ni väljer väntar lyx och elegans ombord och med sina tre fartygsklasser finns det något för alla. Hapag Lloyd har mat och service av högsta kvalitet och ombord en kryssning kan i njuta av bred flexibilitet och variation.

Rederiet har utnämnts till att ha världens mest eleganta kryssningsfartyg. Till kvällen är det därmed vanligt med formell klädsel och så även till middagarna.

Hapag-Lloyd Cruises

Hapag-Lloyd Cruises är ett tyskt kryssningsrederi som erbjuder både exklusiva lyxkryssningar och exotiska expeditionskryssningar. Ombord på de små, vackra lyxfartygen kan du njuta av enkel lyx, fantastiskt god mat och service i högsta klass. Hapag Lloyd erbjuder kryssningar till exotiska och ovanliga destinationer som skapar alldeles unika kryssningsupplevelser.

  • Expeditioner och klassiska kryssningar
  • Lyxfartyg
  • Unika destinationer
  • Passar vuxna

Om Hapag-Lloyd Cruises

Hapag-Lloyd Cruises har en flotta på 5 lyxfartyg med det berömda fartyget Europa i täten som kontinuerligt utnämns till världens bästa kryssningsfartyg. Fartygen har alla sin säregna charm och seglar till olika resmål runtom i världen. De flesta resenärer hos Hapag Lloyd är tyskspråkiga men besättningen talar både engelska och tyska. Det erbjuds både internationella och tyskspråkiga kryssningar. Förutom att vara industriledande inom lyxkryssningar och expeditioner så strävar rederiet efter att vara miljövänliga. Från och med 2020 börjar fartygen använda miljövänligare bränsle som ska minska utsläpp med 80%. I kryssningarna ingår bland annat välkomstchampagne, helpension och kvällsunderhållning.

Värt att veta om kryssningar med Hapag Lloyd

Hapag-Lloyds målgrupp
Hapag-Lloyds Destinationer
Ombord hos Hapag Lloyd Cruises
Specialkryssningar med Hapag Lloyd
Fartyg hos Hapag Lloyd Cruises

Hittade