Stockholm

Destinationer från Stockholm

Det finns kryssningar från Stockholm till en mängd olika destinationer. Vare sig du är ute efter vacker natur eller att glida fram längs Europas historiska städer så finns det en kryssning för dig. Från Stockholm går kryssningarna runtom i Östersjön, Nordsjön och ner till södra Europa, och avslutas i någon av Europas stora hamnstäder. Kryssningarna tar vanligtvis en eller två veckor, men det finns även rutter som varar i uppemot 3 veckor. Rutterna, rederierna och destinationerna kan variera med säsongen. En kryssning från Stockholm är ett härligt alternativ om du vill slippa åka så långt till avresehamnen!

Det finns flera kryssningar från Stockholm som avslutar i Köpenhamn. Du kan också åka på kryssning från Köpenhamn som avslutas i Stockholm, vilket är ett alternativ om du vill slippa flyga under din semester.

Sevärdheter och upplevelser i Stockholm

Gamla Stan
Djurgården
När det moderna möter det historiska.
Promenad och shopping i Gamla Stan
Stockholm, vår fantastiska huvudstad!

Gamla Stan

En fröjd för ögat är Gamla Stans charmiga byggnader.

Hitta kryssning från Stockholm

På kryssningar.se hittar du kryssningar från Stockholm till marknadens bästa pris. Sök enklast i sökmotorn ovan genom att kryssa i Destination: Europa, önskad tid och därefter Avresehamn: Stockholm. Sedan får du smidigt en överblick över utbudet på prisvärda kryssningar från Stockholm! Du kan även kryssa i önskade platser att besöka under resans gång. Om du vill ha hjälp att boka en kryssning så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Andra destinationer