Ny sökmoter är nu lanserad! Prova att söka i sökrutan.
Kryssning på våren med snö på bergstopparna i Norge

Kryssning i norra Europa

Det finns ett stort utbud av spännande kryssningar i norra Europa. Åk med klassiska Hurtigruten, upplev det fantastiska norska fjordlandskapet eller åk på kryssning i Östersjön. Kryssningar i norra Europa är en kombination av vackra historiska städer, livlig stadspuls och storslagen natur. Det avgår kryssningar från både Sverige och Danmark. Det finns även ett stort utbud av kryssningar som avgår från Storbritannien och Tyskland och besöker platser som Belgien, Nederländerna och Island. Du kan också kryssa från norra Europa söderut till Portugal, Spanien, Frankrike och Italien. En kryssning är det absolut roligaste sättet att se Europa! Sök i sökmotorn för att se det fulla utbudet på kryssningar.

Paketresa med kryssning i Östersjön

Nu kan du boka en av våra färdiga paketresor med kryssning i Östersjön! Kryssa från Stockholm och besök kulturstäderna Tallinn, S:t Peterburg och Helsingfors. Färdledare åker med på resan. Paketresorna har begränsat antal platser. Läs mer om paketresa med kryssning i Östersjön och vad som ingår i paketet.

Kryssningar från Sverige och Danmark

Fördelen med att göra en kryssning i norra Europa är att du inte behöver någon längre restid för att starta din semester! Från Stockholm och Köpenhamn Köpenhamn kan du åka på kryssning till en mängd olika destinationer i Europa. Kryssa till Norges fjordlandskap, ner till södra Europa eller runtom i Östersjön.

Kryssning i Östersjön

Kryssningar i Östersjön går främst till i Östeuropa och utgår vanligtvis från Stockholm eller Köpenhamn. Besök coola städer som Helsingfors, St. Petersburg, Riga, Tallinn och Tysklands populära hamnstäder. Njut av fantastisk shopping, nöjesliv, god mat och spännande historia. Här finns kryssningar som passar för hela familjen.

Kryssning längs Norges fjordar

Kryssningar längs Norges kust är en fantastisk naturupplevelse som verkligen rekommenderas att uppleva. Utbudet av kryssningar är stort och många av dem avgår från Köpenhamn. Utforska Norges sagolika fjordar och majestätiska berg från ett lyxigt kryssningsfartyg, och gå i land i fantastiska omgivningar och mysiga städer.

Kryssning i Nordsjön

En kryssning i Nordsjön innebär en resa längs fantastiskt vackra kustlandskap, bergskedjor och glaciärer. Gå iland i livliga metropoler och stilla kustbyar med rik historia. En kryssning i Nordsjön avgår ofta från Köpenhamn och kan gå via bland annat Storbritannien, Irland, Norge och Skottland. Det finns även längre kryssningar som kombinerar till exempel Östersjön, de norska fjordarna, Skottland och Island under samma rutt.

Kryssa längs Europas västkust

Det finns ett stort utbud på kryssningar som går från norra Europa ner längs västkusten och avslutas i medelhavets hamnstäder. Kryssningar i Västeuropa kan gå via exempelvis Belgien, Storbritannien, Tyskland och söderut mot Frankrike, Portugal och Spanien innan rutten kan gå vidare mot Italien och avslutas i medelhavsregionen.

;