Nu går det att göra bokningsförfrågningar från steg 2 på Carnival och Princess för bra erbjudande. Inom kort öppnar vi upp för Royal Carribean och Celebrity.
Kryssning på våren med snö på bergstopparna i Norge

Kryssningar i norra Europa

Finns det mer än klassiska Hurtigruten i norra Europa som du kan åka med? Såklart! Det finns så mycket mer. Kanske vill du upptäcka östra Östersjön eller njuta av underbara norska fjordar? Frågan du måste ställa dig är: -Vad vill du se och uppleva och hur lång tid har du? Fördelen med att göra en kryssning i norra Europa är att du inte behöver någon längre restid för att starta turen. De flesta turer utgår ifrån Köpenhamn eller Stockholm. Kryssningarna som görs i norra Europa brukar vara en otroligt bra mix av vackra och välbevarade städer och storslagna naturområden.

Östersjön

Kryssningar i Östersjön går i huvudsak till de östra länderna och utgår vanligtvis från Stockholm eller Köpenhamn.

Norska fjordar

Kryssningar längs med Norges mycket vackra kust rekommenderas att göra någon gång. Utbudet av kryssningar är stort och många av dem avgår från Köpenhamn.

Nordsjön

Det finns trevliga kryssningar runt Nordsjön som till exempel tar en från Köpenhamn till Norges kust och vidare längs med Storbritanniens östkust.

Vill ni se ännu mer av norra Europa?

Vill ni uppleva både östra Östersjön och men ändå inte missa de underbara norska fjordarna och även få uppleva mäktiga Island? I så fall bör ni fundera några av de olika kryssningar som Holland America Line erbjuder. Dessa kryssningar brukar vara mellan 20-25 nätter. Här finns även stopp i vackra Skottland. Dessa längre kryssningar i norra Europa startar och slutar i Köpenhamn. Här finns även rutter som inkluderar Färöarna.

;