Ny sökmoter är nu lanserad! Prova att söka i sökrutan.
Kryssning längs med Norges kust

Kryssningar längs Norges kust

I vårt grannland Norge väntar det sagolika fjordlandskapet. Det mest magiska sättet att utforska Norges fjordar är på en kryssning. En av de mest klassiska destinationerna är en kryssning i Geirangerfjorden. Det finns ett stort utbud av kryssningar som går längs Norges natursköna kust med stopp runtom i norra Europa.

Kryssning till Norges fjordar

Du kan åka på kryssning från Stockholm eller Köpenhamn till Norges fantastiska fjordar. Kryssa till Geirangerfjorden eller sagolika Eidsfjord. Kryssningarna stannar vanligtvis även i Tyskland, Ryssland eller Estland under resans gång. Det finns ett stort utbud av kryssningar som kombinerar Norges fjordlandskap med andra spännande platser runtom i Europa. Kryssningarna brukar vara ca en vecka men det finns även längre på uppemot 3 veckor.

Kryssning från Köpenhamn till Norge

Från Köpenhamn går 7-dagarskryssningar via den magiska Geirangerfjorden, idylliska Ålesund (som anses vara Norges vackraste stad), Bergen, Stavanger och Haugesund. En kryssning längs Geirangerfjorden är ett måste om du vill njuta av norra Europas mest fantastiska natur och vyer som får dig att tappa andan. Utforska majestätiska skogsklädda berg, hemliga vattenfall, mysiga kuststäder och gå iland på Norges mest sagolika platser. Det är en alldeles unik upplevelse att kryssa på det stilla vattnet längs de mäktiga fjordarna!

Kryssning från Stockholm till Norge

Från Stockholm går kryssningar som stannar i Oslo, Kristiansand, Bergen och det fantastiska fjordlandskapet i Eidfjord. Eidfjord är porten till den mäktiga Hardangerfjorden som är Norges största nationalpark och Europas högsta platå. Gör dig redo för helt otroliga omgivningar som ser ut att passa i Game of Thrones och Sagan om Ringen. Kryssningarna kan även stanna på exempelvis Island, i Skottland och Färöarna. Du får se norra Europas vackra och mest magiska platser under samma resa!

Rederier

Rederier som erbjuder kryssningar via Norges fjordlandskap är främst Silversea, MSC Cruises, Costa Cruises. Även Royal Caribbean har kryssningar som går via Geiranger, Tromsö och andra platser längs Norges kust. Sök i sökfältet för att se det fulla utbudet.

;