Den nya tidens ö-luffning med Celebrity Cruises

Upptäck Greklands förtrollande skatter till havs!
Låt nyrenoverade Celebrity Infinity ta dig till östra Medelhavets hetaste resmål, där turkosblått vatten möter vita kalkstensklippor.

24 mars – 5 april 2024
Flyg från Stockholm till Aten t/r inklusive 1 incheckat bagage


Från 18 695 kr per person

Se läsarresa

Med färdledare

Norges fjordar med Costa Diadema

Geiranger, Norges vackrast fjord?

Följ med på en veckolång kryssning genom Norges vackra fjordlandskap, där kryssningen genom Geirangerfjorden är en av de mest populära och natursköna platserna. Dessutom besöker vi tre charmiga städer i Norge och en i Tyskland.
1 – 8 juni 2024
Bussanslutning från Norrköping, Linköping eller Jönköping till fartyget i Köpenhamn ingår t/r
Från 16 995 kr per person

Se läsarresa

Långkryssning till vackra Höga Kusten

Höga Kusten är utan tvekan en av norra Europas allra vackraste platser. Upplev den unika naturen och världens högsta kustlinje från fartygets lyxiga soldäck.

Ombord på nya Birka Gotland får du får två kvällar ombord och en dag i land med möjlighet att följa med på utflykter bland annat till Härnösand, Hernö Gin och Skulebergets topp.

Flera datum 2024

Se läsarresa

Rabattkod från MERA läsarresa?

Maila eller ring oss för att erhålla din rabatt.

Så fungerar det!

Nyfiken på kryssning ...

... men fastnat i den lite jobbiga känslan av att prova något okänt? Lugn, kryssning är inte konstigare än någon annan modern semesterform.

Det enklaste sättet att beskriva en kryssning är som en resort som flyter. Har du varit på en resort eller lyxigt hotell i Thailand vet du vad vi pratar om. Sköna solstolar vid poolen, matupplevelser och massor av möjligheter. Allt är bekvämt och tillgängligt inom en armlängds avstånd.

Läs mer om hur det är att åka på en kryssning