Ny sökmoter är nu lanserad! Prova att söka i sökrutan.

Pullmantur Cruises

Spanska Pullmantur är det största kryssningsrederiet som baseras i Spanien. Pullmantur ägs delvis av Royal Caribbean International. Rederiet erbjuder klassiska kryssningar med energisk och färgsprakande atmosfär från Spanien och medelhavet. Kryssningarna är All Inclusive och passar för hela familjen. Om du vill ha fräsch medelhavsmat, festlig dans på kvällen och härliga pooldagar så är Pullmantur rederiet för dig!

  • All Inclusive
  • Spansk kultur
  • Passar alla åldrar
  • Klassiska kryssningar

Om Pullmantur Cruises

Pullmantur lockar framförallt en spansktalande publik men rederiet vänder sig också till den internationella marknaden. Personalen talar främst spanska men det finns även engelskspråkig personal ombord. Alla kryssningar är All Inclusive där mat och dryck, dricks och serviceavgifter ingår. Rederiet är väldigt uppskattat för sin serviceinriktade personal som gör allt för att du ska få en fantastisk kryssningsupplevelse. Pullmantur erbjuder kryssningar i medelhavet, Greklands övärld, Karibien och i adriatiska havet. Du kan också kryssa med Pullmantur i norra Europa i baltiska havet eller i Norges vackra fjordlandskap. Fartygets flotta består av 3 medelstora fartyg.

Målgrupp

Pullmanturs kryssningar passar för alla åldrar, och fungerar utmärkt för både par och barnfamiljer som vill ha en väldigt prisvärd All Inclusive-kryssning. Fartygen må inte ha rutschbanor i poolen men det finns ändå en hel del att göra för barn och unga. Rederiet har barnklubbar för barn i åldern 3-11 år samt för tonåringar i åldern 12-16 år, och det finns spelrum, sporter och underhållning ombord för både barn och vuxna.

Ombord hos Pullmantur

Den spanska kulturen genomsyrar det mesta ombord hos Pullmantur Cruises. Bered dig på en kryssning i sann medelhavsanda med sena kvällar, livlig underhållning med musik och dans och fantastiskt god mat! Fartygen är inredda med elegant design med glamorösa inslag av marmor, och är uppskattade för att erbjuda hög komfort med ett bra utbud av faciliteter.

Mat och dryck

Måltider i fartygets restauranger ingår i din kryssning, och du har också chans att prova från den omfattande dryckesmenyn med öl, vin, cocktails, juice och kaffe. Du kan också uppgradera till ett dryckespaket om du vill ha ännu större utbud. I restaurangerna serveras främst klassisk medelhavsmat med en del internationella inslag. Det finns även flera barer och café. Maten i huvudrestaurangen och i buffén lagas av den kända spanska stjärnkocken Paco Roncero.

Underhållning och aktiviteter

Under dagarna till havs är det poolområdet och jacuzzis som lockar passagerare ombord på fartygen. Du kan också slappna av med olika behandlingar i spa:et Spa del Mar. Om du känner för mer aktivitet kan du träna i fitnesscentret, spela roliga spel i spelrummet, shoppa eller delta i workshops. Det finns även spelarkad, basketplan, shuffleboard och klättervägg; utbudet av sporter kan dock variera mellan fartygen. Mot kvällen livas fartyget upp med nattklubb och dans, shower på teaterns scener och spel i kasinot. Du kan också välja att bara njuta av med en cocktail i någon av barerna med ditt ressällskap. Klädkoden är avslappnad även om gäster tenderar att klä upp sig lite mer på kvällen.

Fartyg hos Pullmantur Cruises

Pullmantur Cruises flotta består i dagsläget av de tre fartygen Sovereign, Horizon och Monarch. Fartygen är i mellanstorlek.

  • Monarch: Byggd 1991, renoverad 2018. 268 meter, 2,766 gäster
  • Horizon: Byggd 1990, renoverad 2012. 207 meter, 1,828 gäster
  • Sovereign: Byggd 1988, renoverad 2008. 268 meter, 2,850 gäster
;