Pandaw Cruises

En kryssning med Pandaw Cruises är för dig som vill utforska avlägsna kulturskatter vid Asiens legendariska floder, och ha en lugn och harmonisk upplevelse långt utöver det vanliga.

Par
Solo
Vuxna

Pandaw Cruises

En kryssning med Pandaw Cruises längs Asiens floder är något alldeles unikt. Upplev det föränderliga flodlandskapet medan du lutar dig tillbaka på däck och insuper intrycken av Ganges, Mekong River eller Ha Long Bay. De romantiska flodbåtarna är små och lyxiga med mycket historia i sina klassiska träväggar. En kryssning med Pandaw Cruises är för dig som vill utforska avlägsna kulturskatter vid Asiens legendariska floder, och ha en lugn och harmonisk upplevelse långt utöver det vanliga.

  • Flodkryssningar
  • Små lyxfartyg
  • För kulturintresserade
  • Dricks & utflykter ingår

Lyxiga expeditionskryssningar

Rederiet Pandaw Cruises erbjuder lyxiga expeditionskryssningar på Asiens berömda floder. Rederiet har en lång historia, vilket återspeglas i flodbåtarnas design med handgjorda detaljer i mässing och Teak-trä som för tankarna till historiska expeditioner genom tiderna. På flodkryssningar med Pandaw Cruises ingår helpension med måltider för hela dagen, dricks och utflykter iland. Gästerna återkommer för den vänliga stämningen, personliga servicen ombord och de unika destinationerna.

Utflykter med Pandaw Cruises

Utflykterna på platserna ni besöker är en fantastisk del av kryssningsupplevelsen med Pandaw Cruises. Utflykterna kan bestå av vandringar genom grönskande landsbygd och byar på flodbankarna, expeditioner med mindre båtar djupare in i djungeln, cykelturer till sevärda landmärken och mycket mer. Här får du komma nära samhällenas kultur genom autentiska möten med både människor, natur och djurliv. Personalen åker med som experter och guider på utflykterna. Du kan också utforska på egen hand, men utflykter ingår i kryssningar med Pandaw Cruises och rekommenderas starkt att delta i.

Värt att veta om Pandaw Cruises

Pandaw Cruises: fartyg
Pandaw Cruises Målgrupp
Destinationer: kryssa längs Asiens floder
Ombord hos Pandaw Cruises
Boende och hytter hos Pandaw Cruises