Kryssa från Stockholm under sommaren 2023

Under sommaren 2023 kryssar MSC Fantasia runt om i Östersjön och upp i de norska fjordarna. Under kryssningens 15 dagar får du uppleva många nya och spännande resmål med fascinerande vyer. Med hela 6 olika avgångar erbjuder MSC Fantasia ett tillfälle att utforska våra grannländer på ett unikt och spännande sätt.

På flera av sommarens turen går fartyget in i den vackra Nordfjorden och Eidfjorden. Här välkomnas vi av en magiskt vacker natur med branta fjäll, glaciärer, vita stränder och vattenfall som störtar ner längs med bergssidorna. Skippa flyget och res från Stockholm i sommar!

MSC Fantasia erbjuder 3 olika kryssningsrutter från Stockholm.

Här finner du några av de fantastiska destinationerna med MSC Fantasia!

Stockholm

Du börjar din kryssning bekvämt från Stockholm. Här kryssar ni i stil genom Stockholms skärgård vidare till nästa destination.

Visby

Skippa Gotlandsfärjan och följ med MSC Fantasia för en dagsutflykt till Visby istället!

Tallinn

I charmiga Tallinn kan du strosa bland kullerstensklädda stråk och vackra historiska byggnader, njuta av nya matupplevelser och prisvärd shopping.

Köpenhamn, Danmark

Dags att bocka av Köpenhamns ikoniska attraktioner och upplevelser. Nyhavn, Tivoli, Ströget och Amalienborg.

Olden, Norge

Den charmiga byn Olden som är omringad av höga berg och djupa dalar. Här finns det både blåa glaciärer och imponerande vattenfall.

Nordfjordeid, Norge

Här finns det gott om saker att göra för den äventyrslystna resenären. Allt från Loen skylift, vattenfallet Tvinnefossen eller fjordsafari.

Stavanger, Norge

Promenera längs med kullerstensgatorna i Gamle Stavanger eller passa på att besöka ett av stadens prisbelönta museum.

Helsingfors, Finland

Den livliga men avslappnande kuststaden Helsingfors bjuder in till en trevlig dag till land. Shopping, matupplevelser eller varför inte strosa omkring bland någon av de stora gröna parkerna!

Hittade