En kväll med lyxiga Regent Seven Seas

Vill du veta mer om hur det är att semestra med Regent Seven Seas?
Välkommen träffa oss på Kryssningar.se och en representant för Regent Seven Seas under en inspirerande afton om livet ombord, resmålen och allt som rederiet har att erbjuda!

Välkommen!

Har du någonsin undrat hur det skulle vara att uppleva ett av de allra lyxigaste kryssningsrederierna? Onsdagen den 15 maj erbjuder vi en exklusiv chans att sätta färg på upplevelsen!

Inspirerande presentation

På programmet står mingel, bubbel, middag och en inspirerande presentation av Regent Seven Seas representant Marcel Von Rotz. Du får en unik inblick i det sköna livet ombord, de bästa resetipsen och de största upplevelserna. Självklart finns också vi från Kryssningar.se på plats.

Det här är Regent Seven Seas

Femstjärniga Regent Seven Seas rankas som ett av de bästa rederierna i världen, bland annat av Condé Nast Traveler. Ombord på lite mindre flytande resorter njuter du av fullständig lyx med färre passagerare, högre service och en all-inclusive-upplevelse där t.o.m. utflykter ingår.

Dröm dig bort till världens alla hörn

Datum    15 maj
Plats       Enebybergs gård, Rosenvägen 39 Enebyberg.
Tid           Kl 18.00
Ingår      I priset ingår ett glas bubbel samt en varmrätt med ett glas vin/öl eller alkoholfritt alternativ samt kaffe och kaka.
Pris 395:- per person

18.00 Välkomstmingel
18.10  Presentationen börjar
19.30 Middag