Hemmets Journal läsarresor i samarbete med Kryssningar.se

Läsarresa Hemmets Journal

Paketresa med Independence of the Seas

Fly vintermörkret och åk på kryssning till kritvita stränder i västindiska ö-världen!

Upplev fina stränder sol och snorkling på färgstarka Jamaica och Bahamas, samt besök i Miami.

Resan inleds med 2 nätter på hotell i Miami innan det är dags att gå ombord på vår flytande resort, Independence of the seas. Under kryssningen får du uppleva kritvita stränder och turkosblått hav som glittrar i solens strålar. Ombord på fartyget erbjuds ett stort utbud av fantastiska restauranger, barer och roliga aktiviteter. Njut av alla färska tropiska frukter och dansanta rytmer. Varför inte prova på att bemästra vågorna i surfsimulatorn Flowrider® eller utmana någon i en självlysande lasertag duell? Oavsett så kommer din Karibienkryssning bli ett stort äventyr med upplevelser för livet, både ombord och på land i de olika exotiska stoppen.


Se paketresa och boka

Allt detta ingår i priset

2 nätter på mellanklasshotell i Florida

5 nätters kryssning

i vald hyttkategori med helpension, samt inkluderad dricks till er hytt och serveringspersonal

Brett udbud av underhållning och shower

Svensk färdledare från kryssningar.se

Upplev magiska Karibien

Nyfiken på kryssning? Så fungerar det!

Så fungerar det!

Nyfiken på kryssning ...

... men fastnat i den lite jobbiga känslan av att prova något okänt? Lugn, kryssning är inte konstigare än någon annan modern semesterform.

Det enklaste sättet att beskriva en kryssning är som en resort som flyter. Har du varit på en resort eller lyxigt hotell i Thailand vet du vad vi pratar om. Sköna solstolar vid poolen, matupplevelser och massor av möjligheter. Allt är bekvämt och tillgängligt inom en armlängds avstånd.

Läs mer om hur det är att åka på en kryssning

Vi tipsar om: Flodkryssning på Rhen med Hemmets Journal

Njut av en härligt avkopplande flodkryssning där en massage är inkluderad och du har möjlighet att följa med till termalbad i orten Baden – Baden. Ombord på förstklassiga MS Viva One bor du bekvämt i ljusa rymliga hytter och med allt inkluderat ombord. Från trerätters måltider till dricks och alla dryck i bar och restaurang.

Hittade