Nu går det att göra bokningsförfrågningar från steg 2 på Carnival och Princess för bra erbjudande. Inom kort öppnar vi upp för Royal Carribean och Celebrity.

Kryssning Europas västkust

Europas västkust är en härlig kryssning under sommarmånaderna, som många svenskar missar att det ens finns. Det finns tur- och returresor men även enkelresor som seglar runt hela västkusten och in i Medelhavet. Kryssningarnas längd varierar men de som tar en hela vägen till Medelhavet eller Kanarieöarna är ofta omkring två veckor långa.

Kryssningar från Hamburg och Southampton

De två största hamnarna i västra Europa är Hamburg och Southampton. Från här utgår det kryssningar till stora delar av Europa vilket gör att det är i huvudsak britter eller tyskar på dessa kryssningarna. Många av deras kryssningar går söderut och har flera stopp längs med västkusten. Det finns även kryssningar som går på andra hållet och avslutar sina kryssningar i Hamburg eller Southampton. Envägskryssning är det vi rekommenderar för att få se mer och de är dessutom oftast mycket enkla att kombinera med en flygbiljett på motsatt håll.

Vacker kustremsa

Kryssningsfartygen följer kusten och gör vanligtvis stopp i Frankrike, Spanien och Portugal. Ett av det vanligaste stoppen är Portugals huvudstad Lissabon.

;