Ny sökmoter är nu lanserad! Prova att söka i sökrutan.

Kryssning från Stockholm

Åk på en fantastisk kryssning från Stockholm i Östersjön, Europa och ner till medelhavet! Under en kryssning får du upptäcka flera länder och oändligt med intryck under samma semester. Medan ni åker till nästa destination får du njuta av komfort, god mat och roliga aktiviteter ombord på fartygen. En kryssning är ett svårslaget sätt att resa på!

Destinationer från Stockholm

Det finns kryssningar från Stockholm till en mängd olika destinationer. Vare sig du är ute efter vacker natur eller att glida fram längs Europas historiska städer så finns det en kryssning för dig. Från Stockholm går kryssningarna runtom i Östersjön, Nordsjön och ner till södra Europa, och avslutas i någon av Europas stora hamnstäder. Kryssningarna tar vanligtvis en eller två veckor, men det finns även rutter som varar i uppemot 3 veckor. Rutterna, rederierna och destinationerna kan variera med säsongen. En kryssning från Stockholm är ett härligt alternativ om du vill slippa åka så långt till avresehamnen!

Det finns flera kryssningar från Stockholm som avslutar i Köpenhamn. Du kan också åka på kryssning från Köpenhamn som avslutas i Stockholm, vilket är ett alternativ om du vill slippa flyga under din semester.

Paketresa med kryssning i Östersjön

Nu kan du boka en av våra färdiga paketresor med kryssning i Östersjön! Kryssa från Stockholm och besök kulturstäderna S:t Peterburg, Tallinn och Helsingfors. Färdledare åker med på resan. Paketresorna har begränsat antal platser. Läs mer om paketresa med kryssning i Östersjön och vad som ingår.

Kryssningsterminal i Stockholm

Det finns 3 kryssningshamnar i Stockholmsområdet. De två primära kryssningsterminalerna är Frihamnen och Stadsgarden. Stadsgarden ligger nära centrum. Frihamnen ligger längre bort men har en stor, modern terminal. Fartyg kan också stanna i kryssningsterminalen i Nynäshamn, som ligger ca 1 timme från Stockholm med tåg. Om det är ett litet fartyg kan det också stanna precis utanför Gamla Stan vid Skeppsbron.

Rederier

Från Stockholm åker flera stora och välkända kryssningsrederier. Här kan du åka på kryssning med exempelvis Royal Caribbean, Costa Cruises, Azamara, Oceania Cruises, Regent Cruises medflera. Läs mer här om de olika kryssningsrederierna.

Kryssning från Stockholm i Östersjön

Från Stockholm kan du kryssa till destinationer runtom i norra Europa. Det är populärt att besöka resmål runt Östersjön som Tallinn, Riga, Helsingfors, St. Petersburg, Gdansk och Tysklands kuststäder. Det finns flera kryssningar som kombinerar resmål i Östeuropa med Nordsjön, så att du också kan besöka till exempel Amsterdam eller platser i Storbritannien. En kryssning i Östersjön bokar du enkelt via sökmotorn här på sidan, och dessutom till marknadens bästa pris.

Stockholm till södra Europa

Åk på kryssning från Stockholm ner till medelhavet! Det går flera kryssningar från Stockholm söderut längs med Frankrike och Portugals kustlinje, och därefter runt längs Spanien till Italien. Dessa kryssningar avslutas vanligtvis i någon av medelhavets stora hamnar som Barcelona, Savona och Marseille. Rederiet Costa Cruises erbjuder kryssningar som går från Stockholm till Södra Europa. Kryssningarna tar vanligtvis ca 10-12 dagar. Du kan se och boka kryssningarna här på vår sida.

Stockholm till norska kusten

Från Stockholm kan du åka på kryssning det Norges vackra kust och magiska fjordlandskap. Rutterna börjar ofta med olika resmål runt Östersjön, och kan fortsätta längs Norges kustlinje innan det avslutar på Island eller i Danmark.

Stockholm till Storbritannien

Det går längre kryssningar från Stockholm till platser runtom i England, Skottland och Irland. Dessa rutter är härliga om du är ute efter en mix av spännande historia, natur, och vackra gamla städer. De kombineras ofta med destinationer i Östersjön och avslutar vanligtvis i Dover, Dublin eller Southhampton.

Stockholm till Island

Om du är ute efter något alldeles särskilt kan du åka på kryssning från Stockholm till Island. Rutten kan gå via exempelvis Norges kust, Skottland och Färöarna innan den når Reykjavik. Perfekt för naturälskaren!

Hitta kryssning från Stockholm

På kryssningar.se hittar du kryssningar från Stockholm till marknadens bästa pris. Sök enklast i sökmotorn ovan genom att kryssa i Destination: Europa, önskad tid och därefter Avresehamn: Stockholm. Sedan får du smidigt en överblick över utbudet på prisvärda kryssningar från Stockholm! Du kan även kryssa i önskade platser att besöka under resans gång. Om du vill ha hjälp att boka en kryssning så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Jämför kryssningar för bästa pris

Sök efter din drömkryssning i sökmotorn och se alla sista minuten-kryssningar och erbjudanden. När du jämför kryssningar hittar du bäst pris på billiga kryssningar till fantastiska destinationer i hela världen, hos de mest populära rederierna. Ibland är en kryssning extra billig hos oss, så glöm inte att alltid jämföra med oss. En kryssning är en underbar upplevelse som du aldrig kommer glömma!

Att åka på kryssning

En kryssning innebär nya platser varje dag. Res till nästa destination medan du sover, äter middag eller bara njuter i solstolen på öppet hav. Under en kryssning får du en chans att gå i land på flera av världens vackraste platser. De stora fördelarna är valmöjligheten och bekvämligheten. Välj mellan att bara koppla av i bubbelpoolen eller delta i några av de otaliga aktiviteter som erbjuds ombord. Utforska hamnstoppen med guide eller på egen hand. Det finns prisvärda kryssningar för alla åldrar och intressen!

;