Inspireras av Rogers medelhavskryssning

Roger, en av sveriges mest älskade radioprofiler tar med sig sin energi och passion till Medelhavet och stiger ombord Explora Journeys lyxfartyg, Explora I. Här väntar många härliga destinationer och äventyr runt hörnet!

Följ Roger på Instagram, där han delar med sig ett och annat guldkorn under resans gång.

Låter en kryssning med Explora Journeys spännande? Kontakta oss gärna för personlig hjälp och låt oss skräddarsy just DIN drömsemester!

Läs mer om Explora Journeys

Topp tre med Explora Journeys

Det kan vara svårt att välja när det finns så många härliga kryssningar att välja bland. Här har vi valt ett par favoriter!

Det bästa med Explora Journeys

Avslappnad lyx

Förfinad europeisk lyx sätter sin prägel på atmosfären, serviceupplevelsen och matupplevelserna.
Explora Journeys erbjuder en sofistikerad och lyxig kryssningsupplevelse, där varje detalj är noggrant planerad för att ge dig en oförglömlig resa.

Läs med om Explora Journeys

Gastronomisk upplevelse

Ombord Explora Journeys lyxiga fartyg kan du njuta av en mängd olika kulinariska upplevelser. Här hittar du allt från internationella rätter till lokala delikatesser tillagade av prisbelönta kockar med färska och lokala råvaror.

Läs med om Explora Journeys

Exotiska resmål

Tack vare sin mindre storlek tar Explora Journeys dig till fler av världens mest exotiska och intressanta platser.

Läs med om Explora Journeys

Bara sviter

Explora Journeys fartyg är designade med fokus på elegans och komfort. Här erbjuds endast sviter, där gästen kan njuta av sin privata balkong, modern inredning och en sofistikerad design.

Läs med om Explora Journeys

Ocean State of Mind

Semesterupplevelsen ombord Explora Journeys genomsyras av "Ocean State of Mind", ett tillstånd av lugn, fördjupning, elegans och glädje. Det låter kanske abstrakt, men varje liten detalj är utformad för att få dig vilja resa längre, bli uppslukad och stanna kvar i känslan. Vägen dit går via stora kulinariska upplevelser, nya upptäckter på exotiska resmål och moderna kryssningsfartyg utöver det vanliga.

Läs med om Explora Journeys

Den bästa vägen till en oförglömlig upplevelse!

Drömmer du om den perfekta semesterresan? Upptäck vår exklusiva paketresa med Explora Journeys som kombinerar flyg, hotell och kryssning för en fulländad upplevelse!

Låt oss ta hand om alla detaljer, så att du kan njuta av en stressfri resa från början till slut.

Följ Hemingways fotspår

Europeisk lyx med Explora i Karibien

Gå längs Hemingways fotspår i Key West, utforska Chacchobens Mayaruiner och snorkla i kristallklart vatten på Cozumel, Belize eller Progresso.
Komplett paketresa med flyg, 2 nätter i Miami och 9 dagars kryssning i balkongsvit med all inclusive.

Paketresa från 44 995:-/pp

Andra rederier med vuxen prägel

Hittade