Nu går det att göra bokningsförfrågningar från steg 2 på Carnival och Princess för bra erbjudande. Inom kort öppnar vi upp för Royal Carribean och Celebrity.
Kryssning till Kanarieöarna med stopp på Teneriffa

Kryssningar Kanarieöarna

När du längtar bort från höstrusket och vill känna den varma solen mot ansiktet är en kryssning till Kanarieöarna precis vad du behöver. Dessa vackra vulkaniska öar i Nordatlanten har blivit en klassiker för alla som vill njuta av värme under de kallare årstiderna. Men det är inte bara den behagliga temperaturen som lockar. Även de paradisiska landskapen med sin subtropiska rikedom, vita sanddyner, kristallklart vatten, och underbara skogar gör en kryssning kring Kanarieöarna till en magisk och oförglömlig semester. Oavsett om du längtar till Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, Teneriffa, La Gomera, La Palma, Puerto de la Cruz eller El Hierro får du under en kryssning kring Kanarieöarna uppleva spektakulära naturliga underverk, pulserande städer och landskap otrolig skönhet som Pico del Teide. Det finns kryssningar som tar en endast mellan de olika öarna men även kryssningar från Medelhavet som då har mer tid på havet och är något längre, ofta 10-12 dagar

Avkoppling och äventyr

Du som reser på kryssning till Kanarieöarna får både oförglömliga intryck och skön avkoppling. I små avskilda vikar, längs med långa sandstränder och naturligtvis ombord på våra kryssningsfartyg, kan du koppla av från vardagens stress. Kryssningar till Kanarieöarna leder också till vackra städer som inbjuder till behagliga promenader som också kan ge lindring från vardagens stress. Roliga festivaler och en otroligt förfinad men enkel mat ger minnen som varar. Många skyddade arter, en enastående rikedom av växter och ändlösa skogar, mystiska djungler och färgglada vulkaniska landskap är några av de upplevelser som gör Kanarieöarna så populära. Res med oss på kryssning till Kanarieöarna och skäm bort dig själv!

Kryssning till Kanarieöarna för hela familjen

Atlanten och Kanarieöarna är stora, förundras över skönheten på öarna från ett helt nytt perspektiv. Flera researrangörer erbjuder kryssningar till Kanarieöarna längs olika rutter som vi presenterar på kryssningar.se. Beroende på vilka platser du vill uppleva kan du välja en skräddarsydd kryssning. Du kan till exempel kombinera Portugal, Kanarieöarna och England. Andra kryssningsvägar till Kanarieöarna inkluderar vägar som leder från Spanien till Marocko och sedan till Kanarieöarna eller tar vägen om Italien. Oavsett vilken väg du väljer erbjuder en kryssning till Kanarieöarna avkoppling, lyx och en oförglömlig upplevelse för hela familjen. Alla som är intresserade av en kryssning till Kanarieöarna kan hitta rätt resa på kryssningar.se. Upptäck olika erbjudanden och boka den perfekta kryssningen för dig till ett förmånligt pris.

Kombinera med Marocko

Kryssningar som utgår från Europa har ofta flera olika stopp på vägen, vilka stoppen är varierar mellan olika rutter. Det finns även kryssningar som utgår från Kanarieöarna som har andra stopp, till exempel Marocko som är ett trevligt och omväxlande val.

;