Vid bokning Sökning visar endast rutter för tillfället. Kontakta oss för att boka din kryssning!
Kryssning till Kanarieöarna med stopp på Teneriffa

Kryssning till Kanarieöarna

Kanarieöarna är ett klassiskt resmål för en kryssning. När du längtar bort från höstrusket och vill känna den varma solen mot ansiktet är en kryssning till Kanarieöarna precis vad du behöver! Det finns ett stort utbud av fantastiska kryssningar i Medelhavet som går till de berömda semesteröarna.

Medelhavskryssningar till Kanarieöarna

Oavsett om du längtar till Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, Teneriffa, La Gomera, Las Palmas eller Puerto de la Cruz så är en medelhavskryssning via Kanarieöarna en perfekt semester. Det finns många medelhavskryssningar som har stopp i Kanarieöarnas övärld. Kryssningarna avgår vanligtvis från Europas stora hamnstäder som Barcelona, Genoa eller Civitavecchia. Under resans gång får du uppleva Medelhavets vackraste platser längs Spanien, Italien och Frankrikes kust, Madeira, Marocko och mycket mer. Kryssningarna i medelhavet som går via Kanarieöarna vara i ca 5–10 dagar eller längre beroende på destinationerna.

Paketresa med kryssning

Nu kan du boka en av våra färdiga paketresor med kryssning! Kryssa från Italien till Rio de Janeiro. Under resan får du besöka Teneriffa och grönskande Madeira. Flyg, hotell och transfer ingår. Det anordnas utflykt med svensktalande guide. Paketresorna har begränsat antal platser. Läs mer om paketresa med kryssning i Medelhavet.

Rederier

Medelhavet är en av de mest populära kryssningsdestinationerna, och flera stora rederier erbjuder rutter som går via Kanarieöarna. Här kan du exempel åka med Costa Cruises, Silversea Cruises och MSC Cruises.

Kanarieöarna: Avkoppling och äventyr

De vackra vulkaniska öarna i Nordatlanten har blivit en klassiker för alla som vill njuta av värme under de kallare årstiderna. Men det är inte bara den behagliga temperaturen som lockar. De paradisiska landskapen med sin subtropiska rikedom, vita sanddyner, kristallklart vatten och underbara skogar gör en kryssning kring Kanarieöarna till en magisk semester. Du som reser på kryssning till Kanarieöarna får både oförglömliga intryck och skön avkoppling!

Kryssning för hela familjen

En kryssning till Kanarieöarna är en perfekt semester för hela familjen. Ombord på ert flytande hotell har ni alltid nära till ett stort utbud av restauranger och aktiviteter. När ni går iland väntar sol, bad och utflykter som passar för alla åldrar. Koppla av från vardagens stress i små avskilda vikar och längs med långa sandstränder. För den naturintresserade väntar en stor variation i vulkaniska landskap, djungel och grönskande kust med exotiska djur och växter. Njut av nya kulinariska upplevelser med god mat och dryck på en taverna i den ljumma havsbrisen, och upplev en oförglömlig solnedgång från däcket på ett lyxigt kryssningsfartyg. Under en kryssning är det enkelt att tillgodose allas önskemål för semester!

;