VK Kundklubb läsarresor i samarbete med Kryssningar.se

Kanarieöarna och Madeira med nya Mein Schiff 7

Semesterklassikerna Gran Canaria, La Palma och Fuerteventura – upplev Kanarieöarna från en ny sida i vinter!

På köpet får du blomsterön Madeira och två sköna dagar ombord på Mein Schiffs helt nya flytande semesterparadis. Ombord njuter du av det goda livet genomsyrat av tysk kvalitet, skandinavisk design och en avslappnad atmosfär.

Kryssningen utgår från Gran Canaria. I upplevelsen ingår Premium All Inclusive med ett brett utbud av dryck och matupplevelser från hela världen.

22 november - 2 december 2024

Se läsarresa

Kryssning med Norwegian Dawn från Kapstaden till Mauritius

Resan inleds med några härliga dagar i Kapstaden fyllda med besök på vingårdar och guidade turer där vi bland annat får vi se Godahoppsudden, Stellenbosch, Cape Point och Boulders Beach där den vilda pingvinkolonin håller till.

Efter några sköna dagar i Kapstaden med omnejd går vi ombord på Norwegian Dawn som tar oss med till både Mossel Bay, Port Elisabeth och Richards Bay innan fartyget fortsätter ut i Indiska oceanen mot Madagaskar och Mauritius.

22 november - 11 december 2024

Se läsarresa
Nyfiken på kryssning? Så fungerar det!

Så fungerar det!

Nyfiken på kryssning ...

... men fastnat i den lite jobbiga känslan av att prova något okänt? Lugn, kryssning är inte konstigare än någon annan modern semesterform.

Det enklaste sättet att beskriva en kryssning är som en resort som flyter. Har du varit på en resort eller lyxigt hotell i Thailand vet du vad vi pratar om. Sköna solstolar vid poolen, matupplevelser och massor av möjligheter. Allt är bekvämt och tillgängligt inom en armlängds avstånd.

Läs mer om hur det är att åka på en kryssning