Seniorens läsarresor i samarbete med Kryssningar.se

Flodkryssning på Seine i advent

Finn julstämningen i Frankrike!

Även om man inte firar advent och jul på samma sätt som vi är vana vid i Sverige så bjuds det på härliga ljusdekorationer och julmarknader där atmosfären både är varm och gemytlig.

Vår flodkryssning längs Seine slingrar sig från den romantiska huvudstaden Paris och upp genom Normandie där vi bland annat besöker det kända slottet Versaille.

Se läsarresa

Karibien och Antillerna med MSC Divina

Resan inleds med 2 nätter i Miami där du njuter av sol & bad på South Beach. Promenera längst den berömda strandpromenaden, strosa runt band de pastellrosa byggnaderna i Art Deco kvarteren och njut av de fantastiska restaurangerna och suverän shopping!

Därefter väntar en härlig 10 nätters kryssning med MSC Divina som tar dig vidare till Karibien & Antillerna. Du får garanterat en minnesvärd semester med turkosblått hav, vajande palmer och pudervita sandstränder när du besöker drömresmålen St Kitts, St Maarten, Antigua & Barbuda, St Thomas och Dominikanska Republiken.

15 - 27 januari 2025

Se läsarresa

23 nov-1 dec, 2024

Upplev Kanarieöarna och Madeira i vinter!

Fuerteventura, Teneriffa och La Palma – upplev totalt fyra härliga kanarieöar med start på Gran Canaria!

På köpet får du blomsterön Madeira och två sköna dagar ombord på Mein Schiffs helt nya flytande semesterparadis.

I upplevelsen ingår Premium All Inclusive med ett brett utbud av dryck och matupplevelser från hela världen.

Se paketresa
Nyfiken på kryssning? Så fungerar det!

Så fungerar det!

Nyfiken på kryssning ...

... men fastnat i den lite jobbiga känslan av att prova något okänt? Lugn, kryssning är inte konstigare än någon annan modern semesterform.

Det enklaste sättet att beskriva en kryssning är som en resort som flyter. Har du varit på en resort eller lyxigt hotell i Thailand vet du vad vi pratar om. Sköna solstolar vid poolen, matupplevelser och massor av möjligheter. Allt är bekvämt och tillgängligt inom en armlängds avstånd.

Läs mer om hur det är att åka på en kryssning