Nu går det att göra bokningsförfrågningar från steg 2 på Carnival och Princess för bra erbjudande. Inom kort öppnar vi upp för Royal Carribean och Celebrity.
Ett par vandrar på en strand längs Mexikanska västkusten

Mexikanska kusten

Mexikanska västkusten är en kryssning som är populär bland nordamerikaner som åker från någon av de större städerna på västkusten i USA, vanligtvis Los Angeles eller San Francisco. De flesta kryssningarna avgår under vintern när folk vill ha sol, värme och bad. För svenskar är detta ett resmål som aldrig har varit speciellt populärt, vilket troligtvis beror på att folk föredrar Karibien. De flesta kryssningarna går längs med "Baja California", en mexikansk delstat som gränsar till Kalifornien. Denna halvö har flera trevliga turistorter, speciellt känt är Cabo San Lucas. I dessa områdena är kriminaliteten mycket låg och därför inget man ska oroa sig för på dessa kryssningarna.

Mexikanska Rivieran

Längre söderut längs med kusten ligger den Mexikanska Rivieran, hit går många av kryssningsfartygen. En vacker kust med milslånga stränder och fina palmer.

 

Mexico i Karibien

kryssningar i Karibien är ett stopp i Mexico ganska vanligt. Det klart vanligaste stoppen är på Cozumel, en ö öster om turistorten Cancun. För den som vill besöka Cancun över dagen är det fullt möjligt att ta en färja över till fastlandet.

;