Vid bokning Sökning visar endast rutter för tillfället. Kontakta oss för att boka din kryssning!
Ett par vandrar på en strand längs Mexikanska västkusten

Kryssning till mexikanska kusten

Mexikos kust är en populär kryssningsdestination. Kryssningarna åker från någon av de större städerna på västkusten i USA, vanligtvis Los Angeles eller San Francisco. Härliga öar som Cozumel, Costa Maya, Rivieran och halvön Baja California lockar med paradisstränder och kristallklart vatten. En kryssning till Mexiko kan enkelt kombineras med en resa i USA!

Karibienkryssningar till Mexiko

Mexiko är ett populärt stopp under kryssningar i Karibien. De vanligaste stoppen är på Cozumel och Costa Maya, två väldigt uppskattade semesteröar. Kryssningarna som går via Mexiko kan också gå via exempelvis Bahamas, Jamaica, Honduras och Cayman Islands. Det finns även korta kryssningar på ett par dagar som endast går till Cozumel från Florida.

Baja California

Baja California är en mexikansk delstat som gränsar till Kalifornien och är välbesökt bland kryssningar. Denna halvö har flera trevliga turistorter, speciellt känt är Cabo San Lucas, Ensenada och Catalina Island. Här kan du åka på en härlig kryssning i ett par dagar från LA och San Diego.

Mexikanska Rivieran

Längre söderut längs med kusten ligger den Mexikanska Rivieran, hit går många av kryssningsfartygen. En vacker kust med milslånga palmkantade stränder och resorter, spännande matkultur och härliga vyer! Populära orter är Acapulco och Mazatlán.

Sydamerika

Det finns flera längre kryssningar som går runtom i Sydamerika. Här kan du besöka Brasilien, Mexikos kust, Argentina, Uruguay, Costa Rica, Colombia, Peru och mycket mer under samma resa. Det finns riktiga unika kombinationer på långkryssningar som är ett minne för livet!

Läs mer om Kryssningar till Mexiko.

;