Seven Seas Grandeur

Här är Regent Seven Seas nyaste lyxresort

En av världens främsta semesterupplevelser är inte knuten till en fast plats, kan förflytta sig till nya spännande resmål bortom horisonten, och är dessutom en destination i sig själv. Låt oss presentera Seven Seas Grandeur, det nya lyxfartyget från Regent Seven Seas Cruises, designad för att öppna upp nya dimensioner hos finsmakare.

Femstjärniga Regent Seven Seas Cruises rankas bland världens absolut bästa kryssningsrederier och har som mål att skapa en fulländad drömsemester för sina gäster. Det betyder en värld av elegans och avkoppling, med lyhörd och personlig service.

Under en semester med Seven Seas Grandeur ingår verkligen allt, från gourmetmaten i varje restaurang, fina viner och cocktails, till tvättservice, wifi och dricks. Till och med utflykterna på alla resmål är inkluderade, liksom en fri hotellnatt före kryssningen och flygplatstransfer för gäster man bor i concierge-svit eller finare.

En modern och elegant värld

Seven Seas Grandeur gjorde sin efterlängtade jungfruresa i slutet av 2023. Världsberömda designfirman Studio Dado står bakom den både eleganta och moderna miljön, inspirerad av olika destinationer och tidsepoker. 

Den franska restaurangen Chartreuse har fått en inbjudande art deco-känsla, medan stilen i grillrestaurangen Prime 7 är en modern tolkning av New York under sekelskiftet. Takkronan i eleganta Observation lounge kommer tävla om uppmärksamheten med solnedgångarna som man gärna avnjuter tillsammans med en av rederiets signaturcocktails i handen. 

I signaturrestaurangen Compass Rose är det inte bara de nya rätterna på menyn som lär fånga gästens uppmärksamhet. Här finns flera iögonfallande designelement och man sitter under upplysta bågar som ger känslan av trädkronor, om än väldigt moderna sådana. 

Seven Seas Grandeur

I en värld av varma toner och exklusiva materialval serverar sju restauranger matupplevelser från hela världen

Chartreuse

En inbjudande art deco-känsla i den franska restaurangen.

Prime 7

Grillrestaurangen inspirerad av New York under sekelskiftet.

Compass Rose

Entrén till Signaturrestaurangen med en inredningsstil som fångar uppmärksamheten.

Observation lounge

Låt takkronan tävla om uppmärksamheten med solnedgångarna.

Gastronomiska upplevelser i världsklass

Nivån på maten är satt för att imponera. Varje rätt är omsorgsfullt framtagen, råvarorna de bästa liksom kockarna och deras referenser. Varje kväll kliver du in till en ny gastronomisk upplevelse och känsla.

Chartreuse påminner t. ex. om en omtalad fine dining-restaurang längs Champs-Élysées där du botaniserar bland franska klassiker med en modern tvist. Prime 7 ett amerikanskt steakhouse av bästa klass, här med största respekt för gästens preferens för grilltemperatur.

Även Italien är förstås representerat i form av restaurangen Sette Mari. Här reste det kulinariska teamet runt i bland annat Puglia-regionen på jakt efter de läckraste matlagningstraditionerna och rätterna.

Med dig i fokus

En kryssning i Regent Seven Seas regi inkluderar inte bara mat av högsta klass utan också den känsla av avkoppling som kommer med att få följa sin egen inre klocka och lust. Här behöver du aldrig rätta dig efter fasta middagssittningar och klädkoden är elegant casual. Först på kryssningar över 16 nätter förekommer formella kvällar. 

Seven Seas Grandeur har plats för max 750 gäster och kännetecknas av en generös filosofi också vad gäller utrymme per gäst. Det innebär att när du kommer till poolen väntar gott om inbjudande solsängar och personal som gärna tar din dryckesbeställning, oavsett om du föredrar kallt mineralvatten eller champagne. Den handplockade personalen utgör nästan lika många som gästerna, vilket borgar för att någon alltid har tid att hjälpa just dig med dina önskemål.

Bara sviter, alla har balkong

Att Regent Seven Seas gäster kan förvänta sig en semester utöver det vanliga märks inte minst i hytterna, som alla är sviter med balkong. Den minsta mäter 29 kvm varifrån skalan fortsätter ända upp till 413 exklusiva kvadrat i den finaste sviten. Oavsett val av svitnivå kan du förvänta dig en ljus, modern och exklusiv inredning där en mjuk badrock och tofflor väntar på dig i garderoben liksom en personligt anpassad minibar. Från concierge suite och uppåt har du även egen espressomaskin i sviten. 

Finaste sviten går under namnet the Regent Suite, och ligger längst fram, högst upp. Bakom den marmorinramade dörren döljer sig en värld av lyx och genomtänkta detaljer. Förhoppningsvis räcker tre walk-in-closets till din resegarderob, och på den privata terrassen – en av de största till havs med 270 graders havsvy – väntar en minipool att sjunka ner i. Räcker inte det har sviten också ett privat spa med badkar, torr- och ångbastu plus att det ingår obegränsat med spabehandlingar. Den som vill äta sina middagar i total avskildhet har möjlighet att göra det liksom att det ingår service som privat bil på alla destinationer.

Regent Suite master bedroom

Regent Suite vardagsrum

Regent Suite gästsovrum

Deluxe Suite

När du vill lämna solstolen…

På väg till nästa resmål finns möjlighet att njuta av alla aktiviteter och all underhållning. Vill du vara aktiv kanske du till exempel väljer att öva på svingen mot golfnätet eller putta med havet som fond, utmana resesällskapet i en paddelmatch eller ta en sällskaplig omgång boccia eller shuffleboard. 

Tro inte att kvällen måste vara slut efter dina gastronomiska upplevelser i någon av de sju restaurangerna. Välj mellan att pröva lyckan i casinot, lyssna på livemusik i exempelvis Observation Lounge eller att sjunka ner i en av de inbjudande läderfåtöljerna i Connoisseur Club. 

Vill du hellre se en broadwayshow? Bege dig istället till Constellation Theatre där det bjuds på nya uppträdanden varje kväll.

Till den mer stillsamma underhållningen hör föreläsningar arrangerade på teman som natur, arkitektur och kultur, inte sällan destinationsknutna. Den matlagningsintresserade ska inte missa möjligheten att boka in sig på en matlagningskurs (en av de få aktiviteter som kostar extra) i demonstrationsköket. Kortrum och bibliotek finns också, och vill man slumra en stund vid pooldäck eller unna sig en avkopplande spabehandling, finns de bästa förutsättningarna för det också.   

Seven Seas Grandeur kan upplevas över hela världen. Bland upptäcker hon Karibiens exotiska öar under vinterhalvåret med Miami som bas och Medelhavet sommaren 2024.

Constellation Theatre

Broadwayshower och andra uppträdanden.

Avkoppling

Inbjudande loungemöbler på pooldäcket.

Demonstrationsköket

Lär dig matlagningstips av ett proffs.

Observation Lounge

Ingången till livemusik, signaturdrinkar och fantastiska utsikter.

Serene Spa

Unna dig en massage eller skönhetsbehandling.

Poolområdet

Poolen på systerfartyget Explorer Seven Seas.

Luxury inclusive i Karibien

Som alltid hos Regent Seven Seas Cruises ingår utflykterna vilket innebär en semester med det mest omfattande all-inclusive-erbjudandet alla kategorier. Totalt finns över 2 000 utflykter att välja på, vilket ger möjlighet att djupdyka in i kulturerna längs resan, och uppleva det mest spännande på varje destination. 

I Karibien kan det innebära närkontakt med en stingrocka på Grand Cayman, att simma i en kristallklar naturlig regnskogspool vid änden av ett vattenfall eller att utforska Maya-ruinerna i Chacchoben. Följ med till Nicaraguas första botaniska trädgård, se Leon-katedralen som är ett världsarv enligt UNESCO eller var med på en lokal matlagningskurs där du får lära dig att laga salsa enligt lokala traditioner.

Självklart går det även bra att gå iland på egen hand för att kanske flanera längs Gustavias gator på St Barths med sina svenskklingande namn, upptäcka kulturen i Guatemala eller bara njuta av stränderna i Cabo San Lucas.  

Naturupplevelser på Dominica

Berömda "Pitons"-bergen på St Lucia

Välkommen till "svenska" St Barts

Koppla av i en privat Cabana på Harvest Caye

Permanent Fabergé-utställning

Väl ombord igen väntar bekvämligheterna på din egen flytande lyxresort Seven Seas Grandeur. Kanske väljer du att strosa runt på en egeninitierad konstrunda där juvelen i kronan är ett specialtillverkat Fabergé-ägg, Journey in Jewel

Det exklusiva och handtillverkade Fabergé-ägget blir ett unikt tillskott i fartygets konstsamling och det första Fabergé-ägg som permanent vistas och visas till havs. Under 2024 gör Seven Seas Grandeur även en specialkryssning med Sarah Fabergé som värd, barnbarnsbarn till grundaren av Fabergé Heritage Council. Ett mycket spännande tillfälle!

Detta ingår hos Regent Seven Seas Cruises

Boende i svit med fri minibar och många andra förmåner.
All gourmetmat i alla restauranger samt rumservice.
All dryck, från vatten, te och specialkaffe till fina viner, champagne och drinkar. 
Obegränsat med utflykter.
Fri wifi.
Tvättservice.
Dricks.
Vid boende i concierge-svit eller över ingår en hotellnatt och flygplatstransfer.

Se kryssningar med Grandeur Seven Seas

Upptäck mer med Regent Seven Seas

Hittar du inte en destination som passar med Grandeur Seven Seas färdas Regent Seven Seas sex flytande lyxresorter över hela världen.