Flodkryssning i Tyskland på floden Rehn

Flodkryssningar

Att åka på kryssning på berömda floder blir alltmer populärt, och det är inte svårt att förstå varför: Flodkryssningar har en alldeles särskild magi. Att kryssa på stilla vatten genom vackra historiska städer, grönskande kustlinjer och kända sevärdheter är ett fantastiskt sätt att uppleva världen. Lockar Nilen med sin mystik eller är du kanske mer intresserad av en av Europas vackra floder? Möjligheterna är många och utbudet är stort! Kombinera storstadspulsen med härligt kulturella upplevelser och förundras över historiska vattenvägar från den gamla världen. Gå iland på utvalda platser och ta del av minnesvärda utflykter. Mellan destinationerna får du njuta av maximal komfort och underhållning ombord på det lyxiga fartyget. Njut av fantastisk mat och välj att bara koppla av!

Fantastiska flodlandskap

Våra populära flodkryssningar finns på en rad olika platser och ger dig möjligheten att uppleva världen från ett nytt perspektiv. I Europa finns många vackra och ikoniska flodlandskap, där några av de mest kända är Rhenfloden genom Rhendalen och floden Donau. Kryssningarna går via flera av Europas vackraste städer och destinationer genom grönskande dalar, gamla slott och tornande borgar. Glid fram längs storstäder med blinkande lyktor och livlighet framåt kvällen.

Om Egypten och Nilens flodbankar lockar så väntar en svårslagen resa genom historiens vingslag i härligt hett klimat. Passa på att utforska Venedig om det är flodkryssningar i Italien som är intressant. Det finns många faciliteter och aktiviteter ombord samt erbjudna utflykter när fartyget går iland, men du väljer själv huruvida du önskar delta i dem eller inte. Här finns något för alla!

Din fantasi sätter gränserna för din resa

Flodkryssningar finns med olika varaktigheter beroende på vilken rutt du väljer att åka och vilka destinationer ni besöker. En flodkryssning är dessutom ett fantastiskt komplement till en resa, exempelvis en weekendresa i Europa. Då får du uppleva det bästa av två världar under samma semester! Gör exkursioner till kulturellt intressanta destinationer och upplev antika civilisationer. Få resesätt skapar nya intryck och oförglömliga minnen såsom en kryssning där du besöker nya destinationer varje dag! Välj att resa i flera veckor eller åk iväg i några dagar. Hos oss finns det garanterat en flodkryssning som passar just dig.

;