Nu går det att göra bokningsförfrågningar från steg 2 på Carnival och Princess för bra erbjudande. Inom kort öppnar vi upp för Royal Carribean och Celebrity.
Flodkryssning i Tyskland på floden Rehn

Flodkryssningar

Om du funderar på att göra en flodkryssning ska du definitivt undersöka dina möjligheter genom att besöka vår hemsida. Lockar Nilen med sin mystik eller är du kanske mer intresserad av en destination i Europa. Möjligheterna är många och utbudet är stort. Det enda du behöver göra är att bestämma dig vart just din flodkryssning ska gå. Kombinera storstadspulsen med härligt kulturella upplevelser och förundras över mänsklighetens historia. Medan du förflyttar dig mellan destinationerna är ditt välmående vår prioritet och vi gör allt för att du ska få maximal upplevelse på våra flodkryssningar. Njut av fantastisk mat på vårt fullt utrustade skepp och ta del av ett brett utbud av underhållning eller välj att enbart koppla av.

Fantastiska flodlandskap

Medan skeppet tar dig till dina olika destinationer kan du njuta av fantastiska vyer medan du kopplar av i lugn och ro. Aktiviteterna ombord är många men du väljer själv huruvida du önskar delta i dem eller inte. Här finns något för alla. Kanske tar just din flodkryssning dig till Egypten där du åker på den krokodilfyllda Nilen, eller kanske vill du uppleva Europa via Rhen eller Donau. Våra populära flodkryssningar finns på en rad olika platser i världen och ger dig möjligheten att uppleva världen från ett nytt perspektiv.

Din fantasi sätter gränserna för din resa

Flodkryssningar genom stora floder runt hela världen. Gör exkursioner till kulturellt intressanta destinationer och upplev även storstädernas smekande stadspuls. Släpp loss dina sinnen och förbered dig på att ta in nya intryck av allt som världen har att erbjuda. Välj att vara bort i flera veckor eller åk på en kortare resa. Hos oss finns det garanterat en destination som passar just dig. Besök Luxor när du ändå är i Egypten eller passa på att se Venedig om det är flodkryssningar i Italien som lockar. Besök vår hemsida och se vilken flodkryssning som passar just dig.

;