Ny sökmoter är nu lanserad! Prova att söka i sökrutan.

Vanliga frågor - bokning

Sker hela bokningsprocessen online?
Bokningsprocessen sker i fem enkla steg.
  1. Sök kryssning och välj den kryssning som passar dig bäst. Vid sökning kan du ställa in mellan vilka datum avresan ska ske, vilken destination och rederi som önskas. Önskas flera rederier, men inte alla kan ni enkelt filtrera dessa efter steg 1 i sökningen.
  2. Välj hyttkategori. Välj mellan den typ av hytt som passar bäst. Vi rekommenderar att välja balkong vilket också är det klart populäraste alternativet.
  3. Välj hytt. Oftast kan du direkt vid bokningen välja exakt den hytt som önskas.
  4. Fyll i samtliga passagerares personuppgifter.
  5. Betala och boka kryssningen.
När kommer mina färdhandlingar?
Efter slutbetalning mailar vi en voucher. På vouchern hittar du all information som behövs för att checka in online. Vid incheckning får ni tillgång till biljett och boardingkort. Kom ihåg att alltid kontrollera dina ifyllda uppgifter och biljetter noggrant. För- och efternamn måste vara korrekt stavade och i enlighet med ditt pass.
Varför ändras kryssningens pris vissa dagar?
Alla våra rederier som vi arbetar med är internationella kryssningsbolag som inte har SEK som sin valuta. För att kunna erbjuda er lägst möjliga priser köper vi ofta in kryssningarna i andra valutor och dessa valutor ändrar sig dagligen mot vår svenska krona.
Hur bokar jag flyg och transfer?
Vi har ingen möjlighet att erbjuda bättre priser på flyg än vad som idag finns online. Vi har därför valt att just nu inte erbjuda flygbokning till kryssningarna. Har ni bokat en kryssning hos oss och behöver hjälp och tips vänligen kontakta oss. Läs mer här om att boka flyg och hyrbil.
← Tillbaka till vanliga frågor
;