Nu går det att göra bokningsförfrågningar från steg 2 på Carnival och Princess för bra erbjudande. Inom kort öppnar vi upp för Royal Carribean och Celebrity.
Vackra öar i söderhavet - stilla havet men vita sandstränder

Kryssningar Söderhavet

Paradisöar i södra Stilla Havet

De absolut vackraste öarna i världen hittar man i södra delarna av Stilla havet, även kallat Söderhavet. Öar med vida stränder, svajande palmer och varma hav är något man inte tröttnar på.

Avlägsna öar

Dessa öarna har historia som sträcker sig långt tillbaka och är också långt ifrån all annan civilisation. Det gör att öarna inte liknar någon annan plats i världen och här finns det finaste öarna som inte har blivit sönderexploaterat av all turism. Karibien har också underbara öar och resmål, men där är turismen mycket intensivare och många öar har blivit väldigt exploaterade av turismen. Därför finns det inget slår Söderhavet!

Kryssning - det perfekta valet

Öarna i Stilla Havet är inte som andra öar i världen och det kan vara svårt att ta sig mellan dem. Det finns få flyg mellan öarna och båtluffa på egen hand är ingen lätt uppgift. Därför är en kryssning det absolut bästa sättet att få se stora delar av Stilla Havet, där de bästa kryssningarna är ett par veckor långa. Kryssningarna utgår både från sydvästra USA, östra Australien och Nya Zeeland.

Unika kryssningar

i jämförelse med Karibien är utbudet bland dessa kryssningarna mindre och båtarna är inte lika stora som i Karibien. Rutterna är mer unika och hela upplevelsen i sig är mycket unik. Det gör att dessa kryssningar har ett högre pris och det är ofta de finaste fartygen som kör här. För den som kan unna sig något utöver det vanliga, är detta ett mycket bra alternativ som rekommenderas!

;