Vid bokning Sökning visar endast rutter för tillfället. Kontakta oss för att boka din kryssning!
Vackra öar i söderhavet - stilla havet men vita sandstränder

Kryssningar i Söderhavet

Vill du resa till de vackraste öarna i världen? I södra delarna av Stilla havet - även kallat Söderhavet - väntar avslappnade exotiska öar med pärlvita stränder, svajande palmer och varma hav med glittrande turkost så långt ögat når. Nu kan du besöka Söderhavets paradisöar på en fantastisk kryssning.

Paradisöar i södra Stilla Havet

Bland Söderhavets härliga öar finns Fiji, Bora Bora, Cooköarna, Franska Polynesien, Tahiti och mycket mer. Öarna har rik historia och är långt ifrån all annan civilisation, vilken ger en alldeles unik och orörd atmosfär på de lugna sandstränderna. På grund av sitt läge liknar öarna inte någon annan plats i världen och har inte blivit exploaterat av all turism. Karibien har också underbara öar och resmål, men där är turismen mycket intensivare. Därför finns det inget slår Söderhavet!

Paketresa till Hawaii och Söderhavet

Nu kan du boka en av våra färdiga paketresor med kryssning till Hawaii och Söderhavet! I paketresan ingår resa tur och retur till USA och 14-nätters kryssning från Honululu. Under kryssningen besöker du Hawaii och exotiska öar i Söderhavet med bland annat Bora Boa och Tahiti. Det anordnas utflykter med svensktalande guide. Paketresorna har begränsat antal platser. Läs om paketresa i Hawaii och Söderhavet.

Kryssning - det perfekta valet

Det kan vara svårt att ta sig mellan öarna i Stilla Havet. Det finns få flyg mellan öarna och båtluffa på egen hand är ingen lätt uppgift. Därför är en kryssning det absolut bästa sättet att få se stora delar av Stilla Havet, där de bästa kryssningarna är ett par veckor långa. Kryssningarna utgår både från sydvästra USA, östra Australien och Nya Zeeland. Rutterna kan också gå via Vietnam, Pago Pago och Hawaiis övärld.

Unika kryssningar

I jämförelse med Karibien är utbudet bland dessa kryssningarna mindre och båtarna är inte lika stora som i Karibien och rutterna är mer unika. Det gör att dessa kryssningar har ett högre pris och det är ofta de finaste fartygen som kör här. För den som vill unna sig något utöver det vanliga så är detta ett mycket bra alternativ som rekommenderas!

Kryssning i Söderhavet från Thailand

Du kan också åka i södra Stilla havet från Singapore via Thailand till Hong Kong. Rutterna kan gå via Kambodja, Vietnam, Japan och Sydkorea. Det finns riktigt häftiga kryssningsdestinationer att kombinera!

;