Ny sökmoter är nu lanserad! Prova att söka i sökrutan.
Cunards kryssningsfartyg Queen Elizabeth

Cunard

Det historiska kryssningsrederiet Cunard erbjuder kryssningar på de ikoniska lyxfartygen Queen Mary, Queen Elizabeth och Queen Victoria. Cunard är ett av de främsta rederierna som erbjuder exklusiva och klassiska lyxkryssningar världen över. En Cunardkryssning är för dig som uppskattar klassisk skönhet och sofistikerad elegans på din semester.

  • Lyxkryssningar
  • Klassisk elegans
  • Vänder sig till vuxna
  • Afternoon Tea

Destinationer

Cunard har ett stort utbud av fantastiska kryssningar till spännande destinationer. Cunard är framförallt känd för sina historiska transatlantiska kryssningar ombord på det eleganta fartyget Queen Mary II. Med Cunard kan du åka på kryssning till bland annat Karibien, Afrika, Indiska Oceanen, Alaska, Asien och Sydamerika. Du kan också åka på kryssning till Norges fjordlandskap och på magiska norrskenskryssningar. På destinationerna får du gå iland och utforska otroliga platser och kulturer.

Prisbild och målgrupp

Cunard erbjuder mycket lyxiga premiumkryssningar och tillhör den högre prisgruppen av kryssningar. Cunard vänder sig främst till vuxna, men har faciliteter och aktiviteter ombord för barn och unga. Det finns avsedda lekrum för barn i åldrarna 2–7 år samt sporter, spel och danskvällar för tonåringar. Det finns även barnpassning om de vuxna vill njuta av en stund på tu man hand.

Ombord hos Cunard

Ombord på Cunards ikoniska fartyg får du njuta av den ultimata lyxen i boende, mat och bekvämligheter. Hytterna Staterooms och Suites är elegant och varsamt inredda med vackra detaljer och all komfort du kan önska. De historiska fartygens klassiskt svartröda skrov för tankarna till de glittrande lyxkryssningarna under 1900-talet, vars glamour fortfarande återspeglas i fartygets alla utrymmen. På kryssningen kan du slappna av och njuta av förstklassig service, fantastiskt god mat och trevliga aktiviteter.

Mat och dryck

Maten ombord på fartygen håller väldigt hög standard och det är stort fokus på att kunna erbjuda gästerna läckra kulinariska upplevelser. Ett av Cunards klassiska moment är deras lyxiga Afternoon Tea som anordnas dagligen och innehåller scones, goda teer och bakelser. Cunards kryssningar är inte All Inclusive, men det ingår väldigt mycket i bokningen. Måltider i huvudrestaurangen ingår samt traditionell Afternoon Tea. Njut av innovativa menyer, goda viner, utsökta desserter och fantastisk service. Det finns även specialrestauranger med spännande internationella smaker som kostar en extra avgift.

Läs om innehåll och pris för dryckespaket hos Cunard här.

Underhållning

Vare sig du är intresserad av aktivitet eller avkoppling så finns det något för alla ombord på Cunards fartyg. Skäm bort dig själv med spabehandlingar, njut av stillheten i biblioteket, ta en dans-eller målarkurs eller spela spel i solen uppe på däck. Ta ett svalkande dopp i poolen och gå på föreläsningar med spännande gästföreläsare. Framåt kvällen väntar fantastiska shower och musikaler med duktiga artister. Sjung med till livemusik, förundras över dans, teater, magi- eller komedishower. Kanske vill du bara koppla av med en bra film eller besöka en trevlig pub eller bar ombord. Du kan också prova lyckan på kasino eller njuta av vackert dekorerade cocktailbarer. Valet är ditt!

Kryssningsfartygen

Cunards historiska kryssningsfartyg är välkända över hela världen, och det blir ofta en turistattraktion när något av fartygen anländer till en ny stad. Ombord på alla fartygen finns pool och bubbelpooler, ett varierat utbud av restauranger, fitness-och hälsoaktiviteter och eleganta butiker. Queen Mary är det mest ikoniska fartyget för sina historiska transatlantiska resor.

  • Queen Elizabeth: (2010) - max 2092 passagerare
  • Queen Mary 2: (2003) - max 2695 passagerare
  • Queen Victoria: (2007) - max 2014 passagerare
;