Nu går det att göra bokningsförfrågningar från steg 2 på Carnival och Princess för bra erbjudande. Inom kort öppnar vi upp för Royal Carribean och Celebrity.
Kryssningsfartyg passerar Panamakanalen

Panamakanalen kryssningar

Panamakanalen är en 77 kilometer lång kanal i Panama som förbinder Atlanten med Stilla havet. Kanalen skär över Panama och är en mycket viktig internationell vattenväg för internationell handel. Kanalen har funnits i över 100 år och är mycket imponerade och intressant att se.

Karibienkryssningar

Det finns kryssningar i Karibien som även gör ett besök i Panamakanalen. Dessa kryssningar passerar vanligtvis första delen av kanalen och besöker sedan Gatunsjön innan de återvänder till Karibien igen. Ett trevligt val för den som vill se en del av Panamakanalen.

Kryssning mellan Atlanten och Stilla havet

Vill du uppleva hela Panamakanalen så bör du välja en kryssning som tar dig från Atlanten till Stilla havet. Det finns flera trevliga kryssningar som utgår från Florida sedan via Karibien igenom Panamakanalen för att sedan fortsätta upp längs den mexikanska kusten till Los Angeles (eller andra hållet). Förutom dessa finns det flera andra trevliga alternativ, bland annat jorden runt kryssning.

;