Kryssning från Stockholm på väg ut i Östersjön

Kryssningar i Östersjön

En kryssning är det roligaste sättet att se Europa. Många kryssningar utgår från Stockholm eller Köpenhamn och åker i Östersjön. Besök Europas vackra historiska städer och storslagna natur. En längre tur tar dig vidare till Island, Norges magiska fjordar, Skottland eller Barcelona.

Kryssning från Stockholm

Från Stockholm går flera kryssningar till östra Östersjön via Helsingfors, St. Petersburg och Tallinn och tillbaka till Stockholm. Men du kan även åka på en längre tur via Norges fjordlandskap, Island, Skottland och Tyskland. Det finns kryssningar från Stockholm som slutar i Amsterdam och engelska Southampton. Costa Cruises har även kryssningar som går från Stockholm via Marseille, Lissabon, Savona och Barcelona, om du vill kryssa mot varmare väder. Kryssningar från Stockholm är vanligtvis 7 dagar, men det finns längre som är ca 10-16 dagar.

Kryssning från Köpenhamn

Från Köpenhamn finns ett väldigt brett utbud av kryssningar. Flera rederier erbjuder rutter via Tyskland, Polen, St. Petersburg och Helsingfors innan den avslutar i Stockholm. Det finns även kryssningar som går via Norges magiska Geirangerfjord, Stavanger och Ålesund, samt kryssningar som går från Köpenhamn till Island och Skottland. Det finns många kryssningar som varar i en vecka, men även längre i uppemot 3 veckor.

Rederier

Rederier som erbjuder kryssningar i Östersjön och Norra Europa är främst Costa Cruises, Royal Caribbean och MSC Cruises. Sök i sökfältet för att se hela utbudet på kryssningar och rederier.

;