Matupplevelser

Letar du efter en matupplevelse att minnas? Varje enskilt rederi har sin personliga touch när det kommer till deras kulinariska utbud. Här serveras delikatesser från hela världen och är skapade av några av världens mest prisade kockar. Varje enskild måltid ska vara någonting att längta efter och att välja en kryssning för detta ändamål skapar en harmoni för både kropp och själ. På en kryssning finner du menyer från Michelinprydda kockar, revolutionerande restauranger och även ett flertal restauranger som är skapade av kända TV-kockar.

Oceania Cruises

Mat- och vinkryssning i Medelhavet med Oceania Cruises

Ta med dina smaklökar på en fantastisk resa runt Medelhavet i höst. Under 11 fantastiska dagar njuter du av gourmetmåltider, nya vinupplevelser och ett nytt, härligt resmål varje dag.Vi reser med lyxrederiet Oceania Cruises där du njuter av en avslappnad, trivsam stämning och måltider av högsta klass.

Med på resan finns vår vinexpert Martin Nordell som håller flera vinprovningar och tar dig med på två vinutflykter – vingården Bosco de Medici och vingården Planeta på Sicilien.

Se kryssning

Meet the Winemaker Cruise Series med Norwegian Cruise Lines

För sjunde året i rad presenterar Norwegian Cruise lines sina populära kryssningar i deras "Meet the Winemaker Cruise Series". Gör dig redo att skåla i nya favoritdrycker, njuta av fantastiska kulinariska läckerheter och upplev spektakulära destinationer runt om i världen. Ett spännande utbud väntas i form av seminarier och aktiviteter med bland annat meet and greets, intima vinprovningar och middagar, matlagningskurser och Q&A sessioner. Här får gästen den exklusiva möjligheten att lära sig från framgångsrika vinkännare och ledande experter. * Vinprovningar, middagar och diverse aktiviteter har en tilläggskostnad mellan $22 USD till $100 USD per person som bokas ombord fartyget.

Hittade