Just nu har vi mycket bra priser med Norwegian Cruise Line, Carnival och Princess!
Kryssning till södra Karibien - hamn i Curacao

Kryssningar till södra Karibien

Res på kryssning till södra Karibien: häpna och njut

På en kryssning till södra Karibien blir dina dagar fulla av äventyr. Soldränkta Västindien inbjuder till en dag med tusentals äventyr och ibland även stunder för att bara beundra och njuta. Men nätterna i Västindien är helt enkelt för bra för att försova dem. Utnyttja den spektakulära kvällsunderhållning som ges på ditt spännande och omväxlande kryssningsfartyg som kommer att guida dig genom södra Karibien och dess alla öar. Det går även fint att ha romantiska nätter på däck eller sin balkong. De varma sommarnätterna på en kryssning i södra Karibien gör att du kan spendera timmar med att beundra den stjärnklara himlen.

En kryssning i södra Karibien gör att du vill stanna länge

Massor av små paradisöar väntar dig på en kryssning i södra Karibien. Öarna, vars namn klingar av löften om milsvida vita sandstränder och turkosa hav. Blunda och föreställ dig att du redan ligger i en hängmatta mellan två palmer i skuggan och njuter av fruktiga drinkar serverade i kokosnötter. Ge din fantasi fria tyglar, verkligheten på en kryssning i södra Karibien kommer ändå att överträffa din fantasi! De vackra öarna i södra Karibien inbjuder dig att drömma under alla årstider. En kryssning i södra Karibien gör att du inte kommer att längta efter att återvända hem.

Drömmar verklighet

Men kanske har du också inte så bråttom hem? En kryssning i södra Karibien kan innefatta mycket. Du kan förutom de sydligaste karibiska öarna som St Lucia, Grenada och St Maarten även se mycket mer. Varför inte passera genom Panamakanalen? Men även ännu mer intressanta destinationer runtomkring Karibien besöks av våra kryssningar. Ta gärna en titt bland våra kryssningar i Karibien, säkert hittar du din drömkombination här. Se bara till att planera in en lång ledighet och kom ihåg att packa dina svalaste sommarkläder.

Bästa tiden

Södra Karibien är fantastiskt året runt men utbudet är som störst vintertid. På sommarhalvåret används vissa av de större rederiernas kryssningsfartyg till kryssningar i Medelhavet.

Rederier och avgångshamn

I södra Karibien är de första större rederier. Många av kryssningarna utgår från Florida och är ofta mellan 10 och 21 dagar långa. Från San Juan i Puerto Rico finns är många av kryssningarna 7 nätter långa. Royal Caribbean, Carnival och Holland America har stora utbud men även MSC, Norwegian.

;